2777
2789
پسرعموش بیش فعاله اونم بارفتاردرمانی خوب شده دکتر گفته تو دوازده سالگیش کامل خوب میشه من خیلی میترسم ...

اره تو دوازده سالگی از لحاظ فعالیت کمتر میشه ولی هنوز اونببخش تمرکزی اش میمونه نگران نباش پسرت رو پیش یه دکتر خوب ببر ببین چی تشخیص میده رفتار درمانی یا بر فرض قرص هم موثره بزرگتر هم که شد باشگاه ببریش خیلی خوبه فقط اگه بر فرض بیش فعال تشخیص داده شد نیاز نیست به کسی بگی مثل همین بابابزرگ که میگه بیخودی رو بچه عیب نزار یا مشابه این رفتارات وگرنه بیش فعالی اصلا چیز خاصی نیست 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی کامل خوب نمیشن همیشه روشون میمونه

نمیدونم ولی هر کی رو دیدم تو بزرگسالی دیگه هیچ نشونه ای نداشته کم کم که رشد میکنن با رفتار درمانی و دارو مغز و رفتارشون تکامل پیدا میکنه و خوب میشن خودتون رو نگران نکنید 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

سلام 

سن تشخیص بیش فعالی را از توی یه مقاله علمی پیدا کردم:

سن شناسایی و کشف اختلال بیش فعالی در بچه‌ها متمایز و ناهمگون می‌باشد. شناسایی و پی بردن به این اختلال در کودکان نوپا ، مشخصه‌های کودکان مبتلا به این عارضه ، نشانه‌های بیش فعالی در بچه‌های یکساله و معمولاً نشانه‌های بیش فعالی در بچه‌های سنین پایین‌تر از سن دو سال از فراوان‌ترین تاثیر و نتیجه بهره‌مند است تا در ظهور و وجود هر گونه از کمترین علائم پیش از هر رخدادی و به منظور از رشد و گسترش این عارضه در بچه‌ها برای معالجه و مداوای این اختلال به کارشناس و مشاور کودک مراجعه و اقدامات لازم را انجام دهند.

بچه‌ای مبتلا به اختلال بیش فعالی غالباً در نزدیکی سن ۳ سالگی و توامان با رشد و نموی کارکردهای جنبشی ، علائم اختلال بیش فعالی را نمایان می‌سازند ولی غالباً شناسایی این عارضه تا آغاز دوره‌ی مهد کودک به تاخیر می‌افتد. مسلماً تعداد زیادی از بچه‌ها با آغاز راه رفتن و در جهت آشنایی زیادتر با جهان خارجی و پیرامونی مبادرت به بررسی و جست و جوی فضای پیرامونی و تحرک و فعالیت زیاد می‌کنند بدین سبب ابداً نبایست در شناسایی این اختلال در بچه‌ها شتاب زده عمل نمود. غالباً فقط زمانی یک بچه گرفتار به این عارضه شناخته می‌شود که نشانه‌ها و خصوصیات او موجب نا به سامانی و مشکلات در رابطه و پیوند با گروه همسالان و هم بازیان ، خانواده و مربیان مهدکودک  و مدرسه گردد.

کسانی که دوست دارند همه مقاله را بخونن :

http://hooshenik.com/سن-تشخیص-بیش-فعالی-adhd-چه-سنی-است؟/

دوستان دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک کارشون در این زمینه عالیه آدرس پیجشون و تلفن رزرو وقت قبلی و اگه در این زمینه سوالی از خانم دکتر دارید ایشون پاسخگو هستند

https://instagram.com/dr.mahsasadati?utm_source=ig_profile_share&igshid=1i6xbdvmldpqd

اره تو دوازده سالگی از لحاظ فعالیت کمتر میشه ولی هنوز اونببخش تمرکزی اش میمونه نگران نباش پسرت رو پی ...

واقعا چیز خاصی نیس؟من دخترم نزدیک چهارسالشه حدس میزنم یعنی تقریبا مطمئنم بیش فعاله اما زیر سن دبستان پزشکا میگن قابل تشخیص نیس.‌‌..خیلییی نگران آیندشم خیلیی😭😭😭

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤