2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

157 بازدید | 11 پست

خونه مامانم بودم پوشک بچه ام همراهم نبود بابام رفت یه بسته کوچیک مای بی بی که ده تا توش بود رو بیست و دو تومن خرید ینی دونه ایی دو و دویست آنوقت روش نوشته بود دوازده تومن اصلا شوک شدم باورم نمیشه سرم سوت می کشه خیلی وقت بود که  پوشک نخریده بودم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

وقتی روش زده ۱۲ تومن نباید ۲۲ میداد .ملت به هم رحم نمیکنن😐

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)

آره تازه  بهش گفته بود مردک گفته اصلا نداریم اینا مال کسیه برو خودم بودم صد سال سیاه نمیخریدم حالا از همون موقع هعی دارم حرص میخورم و لعنت میکنم واقعا اینا کم از حرمله ندارن

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب که سر بالا بره قورباقه ابو عطا میخونه دیگه مملکت که بی صاحاب باشه همین میشه هیچ ارگان و سازمانی رو اینا نظارت نداره ایناهم هرقیمتی دوست دارن میدن دست مردم والا جدیدا مغازه های محل ماهم همینجور شدن دو برابر قیمت مصرف کننده روی جنس میدن

نه عزیزم تقصیر فروشنده نیست این ماجرا.ما که تو بازاریم متوجه تغییرات روزانه هستیم

شرکتها هرروز افزایش قیمت میدن و دیگه اصلا نمیشه رو قیمتی که روی کالاها زده حساب کرد

ما یه جنسو خریدیم 45 هزارتومن تو 3 روز شرکت گفت خریدتون شده 55 تومن و اخرهفته اعلام کردن همون جنس شده 70 تومن.در نتیجه ما مجبوریم قیمت روز بفروشیم با این حال فرذای فروش که میریم برای خرید جایگزین بازم از جیب یه پولی میذاریم

نه عزیزم تقصیر فروشنده نیست این ماجرا.ما که تو بازاریم متوجه تغییرات روزانه هستیم شرکتها هرروز افزا ...

بعد اینطوری پولتون حلاله ایا؟

این چه استدلالیه فروشنده ها جدیدا از خودشون درمیارن خب شما این جنس و با این قیمت خریدید باید باهمین قیمتم بفروشید حالا سری بعد که جنس و گرونتر میارید خب اونو گرونتر میفروشید و سودتونو بردارید یعنی که چی جنسای قبلی رو با قیمت جدید میفروشید

آب که سر بالا بره قورباقه ابو عطا میخونه دیگه مملکت که بی صاحاب باشه همین میشه هیچ ارگان و سازمانی ر ...

آره واقعا پولشون که حرومه که هیچ تازه پررو هم هستن واقعا که خدا لعنتشون کنه 

این چه استدلالیه فروشنده ها جدیدا از خودشون درمیارن خب شما این جنس و با این قیمت خریدید باید باهمین ...

دقیقا منم همینو میگم آخه اصلا اون طوری که قیمت قبلی رو با قیمت جدید بفروشن که حلال نیس 

کلا فکر میکنم متوجه نشدی چی گفتم

چرا اتفاقا شوهر من شغل دومش فروشندگیه خوب می فهمم چی میگی ولی کلا شما ها متوجه نیستین که پولتونو بخاطر سود بیشتر و کم نشدن سرمایه اولیتون حروم میکنین