2777
2789
عنوان

کسی فال بلده

281 بازدید | 20 پست

سلام اگه فال اینا بلدین هرچی که باشه بیاین بگین سرگرم شیم

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

منم خواست

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زمان دانشجویی پاسور تار وت کف دست کار میکر دم خیف شد برگه های تفسیرمو گم کردم همشم واسه خنده و مسخره بود ولی یکی داشتیم درست میگرفت تقریبا

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
زمان دانشجویی پاسور تار وت کف دست کار میکر دم خیف شد برگه های تفسیرمو گم کردم همشم واسه خنده و مسخره ...

برای ی مسئله ای درگیرم فال گرفتم تقریبا درست بود اما پول زیادمیگیرن  

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
برای ی مسئله ای درگیرم فال گرفتم تقریبا درست بود اما پول زیادمیگیرن    

الانه نرخش پنجاس خیلیم زیاد نیست  البته ترکیبی پنجاس تکی سی تومنه

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
الانه نرخش پنجاس خیلیم زیاد نیست  البته ترکیبی پنجاس تکی سی تومنه

من براازدواج گرفتم تقریبا ج دادبعدگف سنگینی هس 15میگیره برا تشخیصش که کی طلسمم کرده 90 تومنم براباطلیش میگیره......شمابلدی برام بگیری

من براازدواج گرفتم تقریبا ج دادبعدگف سنگینی هس 15میگیره برا تشخیصش که کی طلسمم کرده 90 تومنم براباطل ...

دختر خاله من با چن نفر مختلف گرفت همشونم مشخصات تقریبا یکی گفتن و اینکه شغل طرف چیه واسه ازدواجش گرفت اونم ولی هنوز که هیچ اتفاقی نیوفتاده،

من براازدواج گرفتم تقریبا ج دادبعدگف سنگینی هس 15میگیره برا تشخیصش که کی طلسمم کرده 90 تومنم براباطل ...

نه گفتم دفترمو گم کردم ولی تلفنی زیاد میگیرم حز تفریحاتمه جیزیم ازش در نمیاد اعتقادیم ندارم ولی معتادم دیکه😂😂

حالا واقعا درمیاد ؟

یکی بود عالی بود یک و یک ولی دیگه نمیگیره

ببین من بواسطه علاقم ب فال دو سه تا فاگیر ثابت تلفنی داشتم  هانیه مرجان و...  این مرجانه عینشو میگفت ولی از ا تجایی ک ی جورایی دوست شدیم و از زندگیشون تا حدودی خبر  داشتم انگار فال گرفتن ی جورایی واسشون نحسی داشت حتی بهشون میگفتم میخوام یاد بگیرم نهیم میکردن شاید بالای دویست پول دادم ک یاد بگیرم ولی چون بعدا متوحه سدم یاد گرفتن و یاد دادن و گرفتنش نکروهه و ی سریا هم میگفتن خرامه تقریبا گذاشتم کنار 

یکی بود عالی بود یک و یک ولی دیگه نمیگیره ببین من بواسطه علاقم ب فال دو سه تا فاگیر ثابت تلفنی داشت ...

دختر خاله منم خوره فاله کلا تلفنی اینستا حضوری فک کنم بیشتر فالگیرای معروفم بشناسه حالا همشونم باهم اتفاق نظر داشتن  درمورد فالش ولی هنوز که اتفاقی نیوفتاده ،

اونی که میگی عالی بود ولی دیگه نمیگیره اسمش راحیل نبود ؟

نه مرجان بود نمیدونم زندس یا نه متاسفانه پدر و مادرش ب فاصله چهل روز میمیرن و خودش ک ناراحتی قلبی داره بخاطر این ضربه ر وحی تو اسایشگاه بستری میشه و بجه هاس اواره این خونه اون خونه ی سری زنگ زدم با خواهرش صحبت کردم گفتم ک من مشتریشم میشه هرزگاهی رنگ بزنم حالشو بپرسم گفت اره حتما بعد چند بار تو تل گرام احوالشو ازش پرسیدم بار اخر ک تماس گرفتم گوشیش خ اموش بود دیگه روشن تشد😔😔😔واقعا نمیدونم چی شد