2821
2789
عنوان

شوهر زشت😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 12296 بازدید | 134 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به بعضی از عکسام اطمینان نکن  تقصیر کاربراست که رفتن 120 صفحه تاپیکو بردن جلو😐😐 پسر خوشتیپ ...

اصلا هنگ کردم که همچین موضوعی ۱۲۰ صفحه شده .

حالا اینجا پر از مادر باردار و بچه دار هست یه سوال در مورد بارداری یا شیردهی بپرس دریغ از یک صفحه جواب

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
خوشبخت بمونید دقیقا اون حس دوست داشتن نمیزاره اصلا ببینی و برای خودت بزرگ کنی.

مرسی خانمی

اره دیگه

حالا شاید بگم یکی بیاد بگه واای شوهر تو دیگه شورشو،دراورده این دیگه چه کاریه ولی برا ماصلا مهم نیست چون دوسش دارم با کمال میل میپذیرمش

استارتر شما مشکلت بیشتر اخلاق همسرته باعث شده زشت ببینیش،دختر دایی منم دقیقا شوهرش خیلی بچگانه رفتار میکرد ودایی ام به زور شوهرش داد متاسفانه بعد سه سال زندگی مشترک پارسال جداشد😑😑

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
میگم نکنه استارتر خود همین آقاست عکسشو گذاشته ببینه نظر خانما چیه 

اگه اینطوریه پس خیلیم زشته😊واخلاقم نداره که این کارو کرده

میشه برای مادرشدن همه ی منتظرا ومن یه صلوات بفرستید.😍
واقعا موافقم یه عده عقل درست ودرمونی ندارن شروع میکنن به مقایسه وزندگی شوهروبچه هاشونو زهر میکنن بخا ...

دقیقا حرفتون درسته 

چند وقت پیش موضوع اختلاف قدی داغ بود همه قد شوهراشون بُلَندددددد 😐😐😐😐😐

خدا شاهده یه کاربری (شاید بعضیا یادشون باشه)گیر داده بود که همسرم کوتاه من خودم قد بلندم ازش بدم اومده 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

شماهایی که همیچین تاپیک هایی میزنین تو نت

جایی که همه میتونن بیان و ببینن فکر نمیکنین شوهرتون اگر ببینه چقدر ناراحت میشه؟؟؟

دروغ که بهت نگفته 

این مسائلی‌که میگی همه چیزایی هستند که تو قبل ازدواج میدونستی

حلا اگر دلت رو زده و دیگه برات جذاب نیست گناهه اون بیچاره چیه؟

به نظرم این تو نیستی که باید خجالت بکشی چون همسرت هیچ کاری نکرده که بد باشه و باعث خجالت

بلکه این اونه که باید خجالت بکشه بابت این طرز فکرت 

به نظرم بیشتر از این آزارش نده

اصلا هنگ کردم که همچین موضوعی ۱۲۰ صفحه شده . حالا اینجا پر از مادر باردار و بچه دار هست یه سوال در ...

دلم میخواد تاپیکای اخیرم بخونی در مورد مشکلات زنان و عفونت و ... همش دو سه نفر میان برای راهنمایی😐

من توی همون تاپیک پربازدیدم گفتم اونوقت به بعضی زنها بگی خاله زنگ بدشون میاد 

برای عکس شوهر مردم تا 120 صفحه رفتن جلو😐

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز