2821
2789
عنوان

شوهر زشت😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 12296 بازدید | 134 پست
واقعاکه درست صحبت کن تو در جایگاهی نیستی که به اون بنده خدا توهین کنی اصلا از سرتم زیاده با این اخ ...

آرامش خودتو ول كنننن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

هروقت تونستی یه دونه مژشو بسازی بعد ایراد بگیر از قیافه کسی

اگه دست خود ادم بود که هرکسی بهترینو میساخت واسه خودش

تموم کنین واقعا این حرفا رو 

این اقا شوهر شماست و باید به چشم شما بهترین باشه

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

كار ندارم به اينكه چرا ازدواج كردى باهاش 

ولى خداييش  به هيچ آفريده ى خدا نگين زشت 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

از نظر قیافه که اصلا زشت محسوب نمیشن 

شما بخاطر چیزهای دیگه این بنده خدا رو زشت میبینی

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
دقیفا ببین من شوهرم از نظر خودم قیافه و تیپ و،همه چیش عالیه حتی برخوردش و مدل حرف زدنشو تن صداشم دو ...

خوشبخت بمونید

دقیقا اون حس دوست داشتن نمیزاره اصلا ببینی و برای خودت بزرگ کنی.

از این به بعد گزارش میزنم  ینی چی اخه  خوب به ما چه که شوهرتون خوشگله اصلا به چشم خودشون ...

واقعا موافقم یه عده عقل درست ودرمونی ندارن شروع میکنن به مقایسه وزندگی شوهروبچه هاشونو زهر میکنن بخاطر یه مشت حرفهای بچگانه که شوهراون چرا این شکلیه مال من اون شکلی 

آدم ازتعجب شاخ درمیاره اینقدرطرزفکرسطحی که بعد از چند سال تازه یادت بیاشوهرت چرا خوشگل نیست😑 

میشه برای مادرشدن همه ی منتظرا ومن یه صلوات بفرستید.😍
از این به بعد گزارش میزنم  ینی چی اخه  خوب به ما چه که شوهرتون خوشگله اصلا به چشم خودشون ...

به بعضی از عکسام اطمینان نکن 

تقصیر کاربراست که رفتن 120 صفحه تاپیکو بردن جلو😐😐

پسر خوشتیپ توی اینستا پررره برن ببینن سیر شن والا

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز