سلام بچه ها لطفا جواب بدین.من روز سیزدهم پریود نزدیکی داشتم پریود هام منظمه و بیست و شش روزه هستن از یه هفته قبل تیر کشیدن تخمدانهام هر پنج دقیقه یک بار .حساس شدن سینه .حالا تهوع خفیف . دل درد .یبوست .گر گرفتگی .همه علائم رو دارم اما فردا باید پریود بشم درد پریود گرفتم ..تست زدم منفی بود ..اما مطمئن هستم بارداری چکار کنم ..چون شوهرم هم امیدواره .در ضمن یه مدت شروع کردم برای بچه دار شدن اما نمیشه البته بعد از پنج سال چون دخترم پنج سالشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کیت اصلا بش اعتمادی نیست من تمام علائم تخمک گذاریو داشتم ولی کیتم دیر مثبت میشد چندماه باکیت پیش رفتم نتیجه نداد یه ماه خودم علائمو که دیدم اقدام کردم و نتیجه گرفتم
البته من بیست و شش روزه هستن پریود هام ...حتی گرون ترین کیت خریدم ...پریود هام بیست و شش روزه هستن ...الان چند ماه اقدام میکنم نمیشه ..اما برای دخترم زود باردار شدم