بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من واسه پذیرایی جدای از ارکوپال وچینی یه سرویس سرامیکی جدا خریدم
که فنجون وپیاله پیش دست واینا داره
طرح پرنده خعلی دوسشون میدارم
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
من چون مهمون زیاد قرار بود داشته باشم یعنی خانواده شوهر و من روهم زیاده تعداد سه دست کامل ارکوپال گرفتم اگه چینی میگرفتم بالای پنج تومن میشد ولی ارکوپال یه تومن شد
(منکریستال همخریدم)ولی سرامیکی هارو بیشتر میپسندم
خواستی عکس بدم