2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس دارم سرویس پذیراییم شیک باشه 

من واسه پذیرایی جدای از ارکوپال وچینی یه سرویس سرامیکی جدا خریدم‌

که فنجون وپیاله پیش دست واینا داره 

طرح پرنده خعلی دوسشون میدارم

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
سرویس سرامیکی ات چندگرفتی

بامنی عزیزم

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

من  چون مهمون زیاد قرار  بود داشته  باشم  یعنی خانواده شوهر و من  روهم زیاده  تعداد سه دست کامل ارکوپال گرفتم  اگه چینی میگرفتم بالای پنج تومن میشد ولی ارکوپال یه  تومن شد

https://www.instagram.com/p/BcpgBiEDMX-/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=wi374x6pxrf9

مدلای کم کار شده و کمرنگ بخر تو سبک انگلیش‌هوم.‌چینی باشه.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من ۱۲نفره خریدم

فنجون

شیرینی خوری

شکلات‌خوری 

اردور خوری

پیاله وپیش دستی

ظرف میوه

(من‌کریستال هم‌خریدم)ولی سرامیکی هارو بیشتر میپسندم‌

خواستی عکس بدم

سینی چای هم داره سرویس سرامیکی ات

سینی چای هم داره ولی زیاد بزرگ نیس 

واسه دونفره اس.

قیمت هم بخدا یادم نیس چند شد

من چینی گرفتم 24

ارکوپال هم 12

خیلی راضیم از شیک بودن چینی برای مهمون

ولی لبه ش طلایی داره ماشین طرفشویی نمیشه گذاشت😢

حواست به اینش باشه فقط و اینکه سبک باشه و از این نگین دار ها نباشه