2777
2789
وای چه بد الکی پس نباید خوشحال شم

عزیزم خیلی دل نبند نمیخوام ناراحتت کنم

اینماه منم بی بی چکم هاله انداخت ولی ازمایشم منفی شد و پریود شدم😔

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی دل نبند نمیخوام ناراحتت کنم اینماه منم بی بی چکم هاله انداخت ولی ازمایشم منفی شد و پریود ...

منکه دیگه قیدِ بی بی چک رو زدم، گفتم اگه قشنگعقب انداختم میرم آز میدم،بی بی چک الکی به آدم استرس میده یا میزنه تو ذوقِ آدم

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
وای چه بد الکی پس نباید خوشحال شم

ناامید نشو و ولی تا قبل ازمایشم زیاد امیدوار نباش بارداری بودی بیاریپلای کن خبرشو بده خوشحال شیم امیدوارم همه خانومای در انتظار ب حق این روزا زودتر مامان بشن

سلام عزیزم.بله باردارم.شما چی شدی؟

خداروشـــــــــــکر،خیـــــــلی خیـــــلی مبارکههه

ان شاءالله بسلامتی بغلش کنی

من پریود شدم و بازم در حالِ اقدام..... برام خیلی دعا کن

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
خداروشـــــــــــکر،خیـــــــلی خیـــــلی مبارکههه ان شاءالله بسلامتی بغلش کنی من پریود شدم و بازم ...

انشالله خدا بهتون میده‌.ازخدا بخوا اگه میتونی تو این شرایط بزرگ کنی بده اگه که نه مهر داشتنشو از دلت کم کنه.منم همینو گفتم بخدا

انشالله خدا بهتون میده‌.ازخدا بخوا اگه میتونی تو این شرایط بزرگ کنی بده اگه که نه مهر داشتنشو از دلت ...

ممنون

خدا روزی رسونه، بچه با خودش رزق و روزی و برکتشو میاره،ان شاءالله خدا کمک کنه تو تربیتشون موفق باشیم