2777
2789

خب دیگه الان فکر کنم عمل کردی نه؟

به جمع اسلیو شدگان خوش امدید 😆

من ۵ سال پیش با محسن میرحسینی عمل کردم

Bmi ۴۴_۴۵بود و دیگه اصلا عملم درمانی حساب شد نه زیبایی😅یجا این چاقی بدرد بخور بوده باشه همینجاس

منم خیلی نگران هزینه و بعد عملم بودم چون از شهرستان میخواستم بیام تو شهر غریب میگفتم خیلی سخته حتما ولی خب دکتر خوب باشه برام خیلی مهم بود حوصله و جون عوارض و درد و برگشت وزن نداشتم واقعا ...

ولی اینقدر تیم دکتر هوامو داشتن که اذیت نشدم دست دکترم که خیلی سبک بود خداروشکر برام 🙏

خب دیگه الان فکر کنم عمل کردی نه؟به جمع اسلیو شدگان خوش امدید 😆من ۵ سال پیش با محسن میرحسینی عمل کر ...

icon تو قشنگ معلومه اوندی تبلیغ دکتر کنی

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر عمل کردی که مبارکت باشه عشقم، انشاءالله همیشه سلامت باشی و از نتیجهات لذت ببری

ولی اگر هنوز عمل نکردی و فقط داری تحقیق میکنی، من همیشه میگم اول رژیم و ورزش رو واقعاً جدی امتحان کن. اگر دیدی با وجود تلاش و رعایت نتیجه نگرفتی، اون موقع برو پیش دکتر فرزاد عبدالهیپور مشاوره بگیر(البته چون دکتر خودم بود گفتم برو پیشش)حالا پیش هرکی میخای

اینکه حالا اسلیو برای ادم مناسبتره یا بایپس، اصلاً برای همه یکی نیست؛ به BMI، وضعیت سلامتی، بیماریهای زمینهای و سبک زندگیت بستگی داره. من خودم هم قبل از عمل کلی تحقیق کردم، آخرش پیش دکتر فرزاد عبدالهیپور اسلیو کردم و خدا رو شکر از انتخابم واقعاً راضیام🌸