من اسلیو کردم اسفند ۹۷ و مرداد ۹۸ هم باردار شدم فک کنم باردار شدنم رو مدیون اسلیو هستم ...
سلام عزیزم....خوبی گلم....
منم بعد اسلیو ۵۲ کم کردم و الان باردارم.....خیلی نگران رشد جنینم هستم...دکتر زنانم بهم ویتامین داد اونو خوردم ۵ کیلو چاق شدم تو دو هفته...از ترس چاق شدن قطع کردم چون واقعا ماههای اول فکر نکنم نیاز به ویتامین باشه....
شما چا کردید دوستم...ویتامین خوردید ؟؟؟وزن نینیتون و اوضاع خودتون چطوره؟؟؟زیاد چاق نشدین که
ببین برای اسلوی معده حتما باید بری پیش یه دکتر خیلی خوب چون ممکنه یه عوارضی داشته باشه که اذیتت کنه
من انجام دادم پیش خانم دکتر میترا معنوی خیلی ام راضی ام اصلا هم اذیت نشدم چون واقعااا عالی هستند بهت پیشنهاد میکنم حتما بری پیششون تازه مشاوره انلاین هم دارند که دیگه عاااالیه قبل از هرچیزی می تونی باهاشون مشاوره داشته باشی لینک مشاوره انلاینشونم اینه
سلام عزیزم....خوبی گلم.... منم بعد اسلیو ۵۲ کم کردم و الان باردارم.....خیلی نگران رشد جنینم هستم... ...
سلام عزیزم خوب هستید گل دخترتون خوبه؟ ببخشید الان چند سال از عملتون گذشته میخواستم ببینم راضی هسنید؟ تو روند بارداری و زایمان خدایی نکرده مشکلی نداشتید؟ الان چه مقدار غذا میتونید در هر وعده میل کنید و اینکه اگر برگردید عقب بازم تن به این عمل نیدین؟ ممنون میشم جواب بدین عزیزدلم ❤️