2789
بمن گفت دوهفته دیکه باز ازمایشتو تکرار کن بتا ۲بود شمام تکرارش کن شاید ازمایش نشون نداده

نميدونم والا ديگه اميد ندارم كلا از ديروز داغونم حالم خيلي بده فقط دارم گريه ميكنم

خدا جونم ممنونم بابت هديه قشنگت ،مواظب كنجد كوچولوم باش🙏🏻❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فک کنم نگهش داری نتیجه رو عوض کنه ولی بنظرم بارداری 😍

نگه داشتم دوباره زدم خط محوش محو تر شد ولی بی بی ک اول زده بودم خیلی واضح بود....خدا از دهنت بشنوه

نميدونم والا ديگه اميد ندارم كلا از ديروز داغونم حالم خيلي بده فقط دارم گريه ميكنم

منم همین حالو داشتم.دیکه چکار میشه کرد

ولی واقعا موندم چرا اخه بی بی مثبت نشون میده؟بیخودی هم مگه مثبت میشه

منم همین حالو داشتم.دیکه چکار میشه کرد ولی واقعا موندم چرا اخه بی بی مثبت نشون میده؟بیخودی هم مگه م ...

شما كي بي بي زدي؟

اخه يدونش اشتباه ميشه نه سه تاش كه

نگه داشتم دوباره زدم خط محوش محو تر شد ولی بی بی ک اول زده بودم خیلی واضح بود....خدا از دهنت بشنوه

هسنی عزیزم مطمئنم.برو آزمابش بده

ولی میخای چنروز دیگه صبر کن ک بتا بره بالا

ک نخاد ازمایش رو تکرار کنی

هسنی عزیزم مطمئنم.برو آزمابش بده ولی میخای چنروز دیگه صبر کن ک بتا بره بالا ک نخاد ازمایش رو تکرار ...

اره صبر میکنم یکی دو روز دیگی بی بی میرنم خطش پررنگ تر شد میرم ازمایش...ولی خدا کنه ک باشه

شما كي بي بي زدي؟ اخه يدونش اشتباه ميشه نه سه تاش كه

البته این موردا پیش میاد

دوستمم تاخیر داشت چنبار ازمایش داد منفی شد.حتی بی بی هم منفی میشد حتی رفت سونو داد چیزی نبود

دکتر امپول داد ک پریود بشه.ولی خودش چون مشکوک بود نزد

صبر کرد.یکماه دیگه گذشت بی بی زد هاله انداخت ازمایشم نشون داد رفت سونو دوماهش بود

البته این موردا پیش میاد دوستمم تاخیر داشت چنبار ازمایش داد منفی شد.حتی بی بی هم منفی میشد حتی رفت ...

نميدونم توكل كردم به خدا