2777
2789
ایشاالله حضرت علی اصغر بادستای کوچولوش از طرف خدا هدیه تو بیاره عزیزم تست زدی ریپلای کن بگو چی شد

عزیزم منفی شد.ولی موعدم چن روز دیگست.خیلی احساس پریودی دارم.توروخدا کن پریودنشم و بچم بیاد

بچه ها رسیدم بهتون میگم تورو علی اصغربرام دعاکنیدامروز خوشحال شم

ان شاءالله به حق علی اصغر مثبته 

خداا جونی میشه راپونزل کوچولو👼 منم بیاد تو دلم🤰 زود زووود 👨‍👩‍👧 قراره یه کوچولو زودی بیاد تو شکمم  شاید همین مهر ماه 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بسپار دست خدا منم دوساله منتظرم ولی سپردم بخدا موقعش بشه من تو هم مامان میشیم شک نکن این استرسو علائمم بزار کنار لطفا

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
عزیزم بسپار دست خدا منم دوساله منتظرم ولی سپردم بخدا موقعش بشه من تو هم مامان میشیم شک نکن این استرس ...

آیت الکرسی خوندم برات الهی تو هم مامان بشی.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
آیت الکرسی خوندم برات الهی تو هم مامان بشی.

ممنون گلم من مطمئنم خدا توبهترین موقع بهمون نی نی میده چون هیچ وقت خدا بد بنده اش رونمیخواد هیچ وقت

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
عزیزم منفی شد.ولی موعدم چن روز دیگست.خیلی احساس پریودی دارم.توروخدا کن پریودنشم و بچم بیاد

عزیزم زود زدی خوب.صبر کن روز موعدت بزن انشالله مثبت بشه.معمولا ماه اول بارداری آدم علائم پریود رو داره.منم تند تند میرفتم چک میکردم.یه حالتهایی داشتم که احساس می کردم الانه پریود بشم.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)