2789
عنوان

عصابم خورد

148 بازدید | 12 پست

سلام،سالگرد ازدواجمون بود و من عکس گذاشتم تو ی برنامه ای...یکی از فامیلامون اومده گفته دست اونایی ک شما رو بهم رسوند درد نکنه....ینی اونم فهمیده ما قبلن همو‌میخاستیمو دوس بودیم😢😢😢عصابم ریدس ...مخام خودمو بکشم

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بفهمه ،مگه غیر ازاینه؟

عاشقی ک گناه نیس😍

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بفهمه ،مگه غیر ازاینه؟ عاشقی ک گناه نیس😍

دوسنداشتم اینا‌بدونن هزار جور تیکه میندازن...

دوسندارم آبروم بره 

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
اره من و شوهرمو هرکی میبینه میگه شما باهم دوست بودید دیگ...درصورتی ک من اصلا حتی یه روزم قبل خواسگار ...

من ۴سال با هم دوس بودیم ولی تو این۴سال. سرجمع ۱ماه با هم بودیم چون شوهرم زیاد لو میرف ...تو ۱سال آخر ک اصن ن پبامی ن زنگی هیچی بینمون رد‌و بدل نشد ،طوری ک بیخیالش شده بودم و خودش ب یکی گفته بود و زنگ زدن خونه و...

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز