2777
2789
عنوان

باز هم بی بی چک

144 بازدید | 13 پست

بچه ها شمام هاله میبینید؟ یا من توهم زدم حالا تهوع دارم صبح ها با درد شدید سینه کلا خوابم 

کاش تیکر واقعی بود اما من به رحمت بی حد و حساب خدا ایمان دارم.خدایا زود بده خوب بده

ی هاله اس

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علایم اولیه بارداری که تهوع نیس دوستم ولی سینه درد میتونه باشه ان شالله بارداری

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
علایم اولیه بارداری که تهوع نیس دوستم ولی سینه درد میتونه باشه ان شالله بارداری

من تهوع ندارم ولی حالتشو دارم کمر درد نیز کشیدن پایین شکمم خوابم کلا هنوز موعودم نشده

کاش تیکر واقعی بود اما من به رحمت بی حد و حساب خدا ایمان دارم.خدایا زود بده خوب بده
منم انگار یک چیزی دیدم‌. چند روز تاخیر داری؟

هنوز موعودم نشده خداکنه کاذب نباشه دلم میخواد خودم هرشب خواب بچه میبینم همش احساس میکنم هستم 

هنوز موعودم نشده خداکنه کاذب نباشه دلم میخواد خودم هرشب خواب بچه میبینم همش احساس میکنم هستم 

سلام گلم،چیشد؟بارداری؟؟

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم