2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدارات بهم ریخته😂😂😂😂

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه ها من خیلی عقده ایم و کینه ای  

بدی هایی که حتی کسی 20سال پیش بهم کرده یادمه.بدی که نه اگه مثلا حرفی زده که ناراحت شدم.کلا الان هیشکی دوس ندارم چون از همه ناراحتم یه جوری

ببین مثلا اگه بشنوم فلان کس پشت سرم حرف زده دیگه مثل سابق نیست برام.تو دلم بدم میاد ازش ولی به روش نمیارم.اینجوریم خودم اذیت میشم همش.چون حرفاش جلو چشممه

ببین مثلا اگه بشنوم فلان کس پشت سرم حرف زده دیگه مثل سابق نیست برام.تو دلم بدم میاد ازش ولی به روش ن ...

منم همین جوریم.فکر کن پشت سرت حرف میزنن میان تو روت می خندن. منم اصلا دلم نمی خواد این آدمای دورو رو ببینم حتی.به قول تبلیغ شامپو صحت.طبیعیه... چون که طبیعیه.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)