2777
2789
عنوان

كسي هست ساكن آلمان باشه؟

244 بازدید | 10 پست

براي كار مهمي نياز به مشورت دوستاني دارم 

كه تو آلمان زندگي مي كنند

ممنون

باور دارم كه مي تونم، باور دارم كه براي رسيدن به هدفم هيچ چيز نميتونه از مسير منحرفم كنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا بعضي تاپيك ها جاي مسخره بازي نيستااا 

جالبه خیلی هم حس بانمک بودن دارن!!!تو تاپیک های مهاجرت یه عده بی مزه هستن با جملات تکراری...اومدم یه موز بردارم،اومدم ببینم فلان جایی ها چطورن، منم ببر و....

حال آدم به هم میخوره آنقدر بعضی ها بی جنبه هستن

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
جالبه خیلی هم حس بانمک بودن دارن!!!تو تاپیک های مهاجرت یه عده بی مزه هستن با جملات تکراری...اومدم یه ...

چي بگم والا خجالت اوره واقعا

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈                        
چي بگم والا خجالت اوره واقعا

به نظرم اینا همون آدمهایی هستن که فقط باید برن تو تاپیک های جاری و مادر شوهر و اونجا اظهار فضل کنن و راهکار طلاق بدن...واقعا جامعه مون به قهقهرا داره میره..التماس تفکر 🙏🙏

استارتر ببخشید اینجا بحث بی ربط کردم...😘

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
بخدا بعضي تاپيك ها جاي مسخره بازي نيستااا 

چي بگم والا

كسي هم كه ميگه كار مهم دارم با يه همچنين آدم هايي مواجه ميشه

باور دارم كه مي تونم، باور دارم كه براي رسيدن به هدفم هيچ چيز نميتونه از مسير منحرفم كنه
جالبه خیلی هم حس بانمک بودن دارن!!!تو تاپیک های مهاجرت یه عده بی مزه هستن با جملات تکراری...اومدم یه ...

اگه گزينه بلاك رو بزارن 

ديگه كسي جرات نميكنه از اين كارا بكنه

5 نفر يا نميدونم 10 نفر بلاكش كنن تو يه موضوع مرتبط و به ني ني سايت ثابت بشه كه اينكارو كرده حذفش كنه

و ثبت نام هم بر اساس كد ملي انجام بده كه اكانت فيك حذف بشه

فضاي مجازي اين مملكت كي ميخواد درست بشه؟

جانم😎😎😎😎

كدوم شهر آلمان تشريف دارين

راجع به سيستم آموزشي آلمان سوال دارم

كه به چه نحوي

مثلا ايران بخش دولتي و غيردولتي داره

اونجا هم همينطور؟

بخش غيردولتيش چطور اداره ميشه و هزينه اي كه از دانش آموز ميگيرن چقدر هست؟

كدوم شهر آلمان تشريف دارين راجع به سيستم آموزشي آلمان سوال دارم كه به چه نحوي مثلا ايران بخش دولت ...

فکر کنم فقط ایرانه که دولتی داره

اونا همه ی اداراتشون به بخش خصوصی واگذار شده

منم تو فکر مهاجرت هستم،قدم اول تقویت زبانه بقیه اش با یکم پول حل میشه

خاله ی همسرم 35 ساله اونجا زندگی میکنن و هر عروسی و جشنی میشه میاد ایران،قراره برامون دعوتنامه بفرسته ولی وقتی زبان رو تکمیل کردیم

پذیرش رشته های مهندسی راحتتره اونور

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.