2777
2789
عنوان

قدرت کلام

852 بازدید | 9 پست

‍ دوستان خوبم 🌹

اشتباهی که خیلی از ماها میکنیم  میگیم خدایا بچه ها ی من هیچ وقت گرفتار نشن . دعایی که خیلی از پدر و مادر ها از سر دلسوزی برای بچه شون میکنند .

پدر عزیز ، مادر عزیز ، این جمله اشتباست ، کاملا اشتباست .

🚫یعنی چی گرفتار نشن ؟

شما میدونستی که توی علم تاثیر کلام ، وقتی شما بگید گرفتار نشن ، گرفتار میشن .

👈 بارها من به شوخی به دوستام عرض کردم گفتم اگر یه نفر اومد جلو بهت گفت ببخشید قصد ندارم مزاحمتون بشم ، شک نکنید که میخواد مزاحم شما بشه . اگه گفت ببخشید قصد ندارم وقتتون رو بگیرم ، شک نکن میخواد وقتتون رو بگیره ،

گفت آقا ببیخشید قصد جسارت ندارم ، شک نکن میخواد جسارت بکنه .

⚫️گرفتار نشن یعنی گرفتار میشن . ⚪️درستش چیه ؟ خدایا بچه هام همیشه در عافیت و آسایش و تندرستی و سلامت باشند .

🔵ما نمیدونیم خیلی از شوخی ها رو که ما با همدیگه میکنیم ، اینها به واقعیت میپیونده . معذرت میخوام ، برو گمشو نبینمت . حتما این گم شدن برای این شخص یه بار اتفاق میفته ، حتما .

برو خاک بر سرت ، حتما این اتفاق خاک بر سرکه یه نوع تهدیده ، یک نوع افت کردنه ، برای این شخص اتفاق میفته ، شما داشتی به شوخی بهش میگفتی ، ولی این واقعیته

🔶 چون امام علی علیه اسلام فرمود : انسان طعم ایمان رو نمیچشه تا وقتی که حرف بیهوده رو، چه شوخی و چه جدی، ترک کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعای خیر خیلی از ما هم مشکل داره .مثلا الهی درد نبینی .الهی مریض نشی

خب بازم یه دعاست دلیل نمیشع اگ همچین دعایی کردن دیگ هیچ وقت مریض نشیم همه ما وقتی قرعه کشی میشه همش دعا میکنین بیفته به ناممون ولی خیلیامون میدونیم نمیفته ولی با این حال دعا میکنیم اینکه عیبی نداره 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

خب بازم یه دعاست دلیل نمیشع اگ همچین دعایی کردن دیگ هیچ وقت مریض نشیم همه ما وقتی قرعه کشی میشه همش ...

عزیزم من میگم دعای الهی مریض نشی یعنی مریض بشی از منظر ارتعاشی که داره  دعای الهی هر روز سالم تر سرحال تر وشادتر باشی دعای درسته