afshari مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 136 عنوان خود از شیر گیری 144 بازدید | 11 پست سلام بچه ها کمک پسرم ۱۰ ماهشه یک ماه نه شیر مادر می خوره نه شیر خشک زیر سینه اصلا نمیاد از همون اول هم خوب شیر نخورد چ عوارضی داره ...ای خدا دارم دیوانه میشم 1397/06/25 | 08:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروشاد عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 2572 غصه نخورخواهر زاده من 8ماهگی خودشو از شیر گرفت چسبید به غذاالان ماشاالله از هم سن و سالاش دو سر و گردن بزرگتره8سالشه همه میگن 12ساله اسفقط غذاهای شلکی بهش بده چون روزهای روده اش هنوز کامل نیست.اذیت نشه خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
afshari مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 136 غذا تکمیل می خوره بردم همه جور شیر خشکم امتحان کردم حساسیت نشون میدهشیر موز و خرما میخوره اما شیر خالی نه شیرمم انقدر دوشیدم دادم خورده اونم داره خشک میشه
amitis136 عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 6122 غذا تکمیل می خوره بردم همه جور شیر خشکم امتحان کردم حساسیت نشون میده شیر موز و خرما میخوره ا ... فرنی درست کن شیر خودت یا شیر خشک بریز توش زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
afshari مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 136 غصه نخور خواهر زاده من 8ماهگی خودشو از شیر گرفت چسبید به غذا الان ماشاالله از هم سن و سالاش دو سر ... واقعا؟همه میگن ضریب هوشیش پایین میشه استخوناش نرم میشه اما ماشاالله قدش از حالت نرمال بلند تره از ۴ ماهگی سینه خیز رفت الان ۷ ماه چهار دست و پا الان بدون کمک وایمیسته خیلی از هم سناش جلو وزنش ۹۵۰۰قدش۷۸
شیواجون عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 40497 دختر منم یه روز پاشد دیگه شیر نخورد.اما یکسال و نیمش بود.عزیزم ده ماهه غذا میخوره دیگه.نگران نباش.بهش ماست زیاد بده.فرنی درست کن براش.کلا غذاشو مقوی کن
afshari مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 136 از غذا اصلا مشکلی نداره اب قلم میریزم تو غذاش لبنیات خوب می خوره فقط شیر نمی خوره اونم شیر مادر و خشک شیرمم داره خشک مشه😭😭😭😭
سروشاد عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 2572 واقعا؟ همه میگن ضریب هوشیش پایین میشه استخوناش نرم میشه اما ماشاالله قدش از حالت نرما ... نه بابا.خواهر زاده من الان تو مدرسه تیز هوشانه.فوتبال هم میره در حد استان.قاری قرآن هم هست.منظورم اینه که رو هیچیش اثر نذاشتهفقط اضافه وزن داره.دکتر گفته چون خیلی زود به غذا سفره خوردن افتاده وزنش زیاده خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
afshari مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 136 نه بابا.خواهر زاده من الان تو مدرسه تیز هوشانه. فوتبال هم میره در حد استان. قاری قرآن هم هست ... الهی هر چی از خدا می خوای بهت بده دلم داشت می ترکید ...خدا حفظش کنهپسرم خیلی چابک در حدی ک واقعا دیوار راست و بالا میره۲۳ روزش بود دکتر فوق تخصص بردمش گفت دخترم پسرت هیچ وقت لپ نمیدازه و تپل نمیشه بسکه شیطون و پر جنب جوشه ..و الان بعد ده ماه واقعا فهمیدم راست میگه