2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

78 بازدید | 8 پست

خواب دیدم ازدواج کردم اولش با زور بود و من ناراحت بودم حتی طرفم نمیشناختم ولی بعد خوشحال شدم فقط میدونستم اسم داماد محمده 

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤

اول بگو خوابت سرشب بکد ظهر بود یا صبح بعد از اذان یا قبل از اذان 

خواب ساعت داره

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

بهتره دنبال تعبیر خواب نگردی چون علم تعبیر خواب و رو فقط حضرت یوسف داشتند و بس . خواب که میبینی برای کسی تعریف نکن هرگز و صدقه بده

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیک اذان

ببین توی خواب هر چیزی ی نماد داره نماد خواب تو ازدواجه ناراحتیته و داماده و خوشحالیته

خواب باید طبق شرایط زندگی تو تعبیر بشه  چون خواب توعه معمولا خوابگذارای واقعی ی سری سوالات هم میپرسن از اینکه مجردی یا متاهلی و فلان و....

ولی چون من خیلی حرفه ایی نیستم فقط وقتشو میپرسم ک وقت شما تعبر داره و جز اوفات زود هنگامه.

از اوجابی ک  شرایط زندگیتو نمیدونم تو دو حالت واست تعبیرشو میگم . یا شما الان توی مشکل هستی و این مشکل داره اذیتت میکنه و بزودی با کمک شخص یا وسیله ایی از این مشکل رها میشی  و این باعث خوشحالیت میشه 

یا وارد ی مسئولیت جدید یا رابطه جدید( اگه مجردی) یا کار جدید میشی خلاصه ی موقعیت و تعهد جدید ک اولش واست ناراحت کنندس ولی نهایتا خوشاینده . 

اگه هم خوابات جز رویاهای صادقس و ب عینه اتفاق میفته ی ازدواج  واسه خودت اگه مجردی یا واسه بکی از اهالی خونتون در پیش دارید .

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید