mahmahi مدیر عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 224 عنوان ارتودنسي😞😑 | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 16 پست خانوما من ٢٢سالمه.امروز دندونمو ارتودنسي كردم.ولي ازش خجالت ميكشم و باهاش راحت نيستم.كسي مثل من بوده؟چجوري باهاش كنار اومدين؟اخه چرا انقدر زشته😢 همهی آنهایی که مرا میشناسند مي دانند چه آدم حسودی هستم و همهی آنهایی که تو را میشناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را میشناسند ! (نزار قبانی) 1397/06/25 | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahmahi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 224 میشه برا منم دعا کنی برم بکنم☹خیلی دلم میخوادولی موقعیتش نیست😟 عزيزم ايشالا كه به زودي انجامش بدي.كلا همينجوريه تا تصميمشو ادم عملي كنه طول ميكشه.من خودم دوسال بود هي ميخواستم برم 😅 همهی آنهایی که مرا میشناسند مي دانند چه آدم حسودی هستم و همهی آنهایی که تو را میشناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را میشناسند ! (نزار قبانی)
زریییی عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 488 درسته حق با شماست ولي هي فكر ميكنم كاش جوونتريام انجام داده بودم تو اين سن سختتره😅 مرسي از دلگرميت ... نگران نباش منم ک 26سالمه تازه افتادم ب فکرش ک انجام بدم پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏