2777
2789
عنوان

کیا فک میکنن همه مشکلا با پول حل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 65 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات ....هر ایرادی قابل اصلاحه عزیزم شما هم بخوای تغییر کنی میتونی

میخوام ولی نمیشه .. البته اصلا بی اراده نیستم ولی احساس میکنم نیاز به هیپنوتیز دارم .. گذشته ام خیلی اذیتم میکنه .. 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
منم کاملن باحرفت موافقم تواین جامعه ای ک نفس کشیدن هم باپول شده دیگه نمیشه گفت پول خوشبختی نمیاره پو ...

منم دقیقا همین میگم تو اقوام داریم که طرف تا دیروز حسابش نمیکردن الان انقد بهش احترام میذارن که نگو 

پول همه چی برا ادم میاره 

بعد یسریا به بچه هاشون میگن اخلاق خیلی مهمه مگه ما اولش خودمون چی داشتیم بعدا جم کردیم 

مثل خانواده من 

ولی من به بچن میگم اخلاق رفتار دوس داشتن همش مهمه ولی پول هم مهما

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
من تقریبا پول دارم... شغل خوب و درآمد خوب ..ولی اخلاق ندارم  متاسفانه.. اخلاق خوب هم که نمیشه خ ...

چرا نداری تمرین کنی به دست میاری 

اگه مشاورا میتونستن اینهمه ادم بیمار نبود

بیمارا اگه بخان‌ میتونن بعدم انقدر هزبنه مشاوره زیاده خیلیا نمیرن یکیش خود من بعد زایمانم افسردگی گرفتم نرفتم مشاوره چون پول نداشتیم

https://eitaa.com/lady_stor

نوچ😆 پول هم در کنار سلامتی و اخلاق و ایمان خوبه  به تنهایی نه میزم با یه پایه وای نمیسه

من با خوب بودنش کاری ندارم 

میگم پول انقد مهمه تو زندگی که ۹۹‌درصد مشکلات و از بین میبره 

چرا نداری تمرین کنی به دست میاری 

خیلی تمرین میکنم .. ولی اگر چیزی مخالف نظرم باشه زود بهم می ریزم.. نمی دونم چطوری توضیح بدم .. سخته 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
میخوام ولی نمیشه .. البته اصلا بی اراده نیستم ولی احساس میکنم نیاز به هیپنوتیز دارم .. گذشته ام خیلی ...

عزیزم امیدوارم خاطرات بد گذشته رو فراموش کنی و روزهای خیلی خیلی خوبی داشته باشی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اگه داشته باشی حداقلش اینه پیش بچهات شرمنده نمیشی نیازهاشونو برطرف میکنی.یعنی این بده !!

شرمنده خودت و نوع زندگی کردنت هم نمیشی 

به اینم فک نمیکنی گه پیر شدی و به چیزایی که خواستی نرسیدی

وای مسی تو چقدر عاقلی واقعا ... من پول دارم اندازه خودم .. عقلم دارم زیاد .. ولی اخلاق صفر ... خیل ...

همش با تمرین صبر و حوصله درست میشه 

ولی برا به دست اوردن پول ۱۰۰۰۰۰۱ راه باید بری اخرشم میشه یه چریز بخور و نمیر

اگه پول دار بودم الان برادرم زنده بود 

خدا رحمتشون کنه 😢😢😢😢😢😢 

ما جایی زندگی میکنیم که اگه پیشرفت نکنیم و سر جایی که هستیم بتونیم بمونیم باید کلامونم بندازیم هوا

بیمارا اگه بخان‌ میتونن بعدم انقدر هزبنه مشاوره زیاده خیلیا نمیرن یکیش خود من بعد زایمانم افسردگی گر ...

بله عزیزم والا ویزیتشون از نیم ساعت ۸۰ تومنه فک کنم 

بعد حقوق کارمنی حساب کنی روزی ۵۰ تا ۱۰۰ تومن میشه خب معلومه طرف نمیرسونه که بخواد برا سلامت فکریش هزینه کنه