2821
2789
عنوان

یه دقیقه لطفا🤤🤤

5461 بازدید | 95 پست

بچه ها یکی واسم فال میگیره با هرچیزی فرقی نداره حافظ قران قهوه تار وت فرقی نداره برای ازدواج مرسی عشقا😙

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برات سرکتاب میتونم باز کنم دقیق اسم خودتو مامانتو بگو 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
برات سرکتاب میتونم باز کنم دقیق اسم خودتو مامانتو بگو 

براي منم ميشه؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

حضرت ایوب (ع)

ای صاحب فال ! بدان که چیزی از دست تو رفته که به سبب آن غم واندوه می خوری، اما عاقبت کاررا نمی دانی؛ اگر صبر کنی ، هر آینه به امید ی که داری برسی پس در مدت سرگردانی با خدا باش که عاقبت بخیر خواهی بود، این چند روز به سعادت می رسی و اگر نیت سفر داری برو که خوبست و از روزها روز دوشنبه وپنج شنبه برای تو بهتر باشد تا به مقصود برسی وصدقه بده تا آنچه از خداوند طلب می کنی بیابی ولیکن از شخصی کار تو گشاده شود و از بزرگی راحتی خواهی یافت و کارها به مراد دل تو شود و چیزی به تو می رسد . انشاء الله.

مرسی عشقم لیلا خودم مامانم مهرنوش

الان میگیرم جوابشو میزارم برات گلم

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز