2777
2789
عنوان

مرداي بي درك

272 بازدید | 28 پست

بچه ها من يكم حالم بده امروز پ ر ي و د شدم

منم خيلي اوضاع وخيمي دارم تو اين مورد،يه ذره رفتم تو قبافه واسه نامزدم اخم كردم هرچي گفت جوابشو خيلي كوتاه دادم بعدم گفتم سريع منو برسون اونم رسوند الانم زنگ زده ميگه خوابم نميگيره تو اينجورييي😑منم گفتم بخواب من ميخوابم و خوابيددددددددد

واقعا همه مردا انقد بي دركن؟؟يا فقط شانس منه كه اينجوريه

بچه بازي ميكنيااا

توو موضوعات بزرگ دنبال درك باش

نه پريودي😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

متوجه نشدم چرا قیافه گرفتی

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا خوب کنارت نبوده دیگه توهم بهش گفتی بخوابه خوابیده

بابا مردا نمیفهمن این چیزارو باید واسش قشنگ توضیح بدی تا بفهمه باید نازتو بکشه😁

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

شرایط تونو براشون توضیح بدید 

مقاله های علمی بخونید براشون 

مطالب روان شناسی 

تا با روحیات تون آشنا شن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بايد نازمو بكشهههه يعني چي اخه انقد حرصم گرفته

اشكاال نداره حالا جدي نگيرش 

چيز مهمي نيست مردا يكم خنگن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤