خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خوده صارم هم سونو داره ميزاره به عهده خودت ك يا صارم بري يا بيرون براش فرقي نداره
فقط فردا بايد چندين ساعت تو نوبت بشيني😖
اين صف انتظار نوبت منو خسته كرده
همون موقع جواب سونو تو صارم ميتوني ببري به دكتر نسون بدي يا نه
نه عزيزم فردا بري چندين ساعت ك تو نوبت بايد بشيني من نوبت اخري ك رفتم گفتم خواهشا ب من اخرين نوبت بديد گفتن ١٠ شب بيا ،من يك ربع به يك شب نوبتم شد در هر صورت معطلي داره
من بيرون رفتم ولي جوابشو يكي دوهفته بعد بهم نوبت دادن براي دكتر ببرم نشون بدم
ممنون از راهنماييت كلا از دكتر ميرفندرسكي راضي هستين؟ من فردا اولين باره ميرم پيششون
خواهش ميكنم از دكتر اره ولي از اين وضع نه اصلا يادش نمياد تو كدوم مريضشي كي پيشش رفتي الان شرايط چطوره من الان دو دلم ك دكترمو عوض كنم يا نه