2777
2789
عنوان

دوست داشتن

103 بازدید | 14 پست

سلام،شب بخیر.عذاداریهاقبول..

دوست داشتن به حرف نیست،

به ارزشیه که واست قائل میشه.

به وقتیه که واست میزاره.

به اعتمادیه که بهت داره.

به دل گرمیه که بهت میده.

دوست داشتن این نیست که جاخالی هاشوباتوپرکنه،به اینه که به خاطرتو جاخالی کنه!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لایک

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

تاپیکاتونودیدم هرتاپیکتون نکته زیادداشت ای کاش به جای تاپیکای غیبت ومتاسفانه تاپیکای باظاهرقشنگ که خیلیها قول میخورن ولی درواقع مروج خیانت وبی بندوباری وفسادهستند ازاین تاپیکابیشترببینیم 

اسممواول تاپیکام مینویسم انتخاب کنی بیای توتاپیک یا نه.ولی اگه اومدی توی تاپیک دیگه جایی واسه کل کل و توهین وبی ادبی باقی نمیمونه...
تاپیکاتونودیدم هرتاپیکتون نکته زیادداشت ای کاش به جای تاپیکای غیبت ومتاسفانه تاپیکای باظاهرقشنگ که خ ...

لطف داریدشما.تاپیکهای خوبی هم داریم توسایت.دوستانی هم که تاپیکهای خیانت میگذارندصرفن یابرای دردودله یا شایدموردمشابهی اینجابوده باشه ومشاوره بگیرند

لطف داریدشما.تاپیکهای خوبی هم داریم توسایت.دوستانی هم که تاپیکهای خیانت میگذارندصرفن یابرای دردودله ...

بله حرف شمادرسته تاپیکای خوب هم هست ولی بعضی هادانسته یاندانسته چه اینجاچه توفضای واقعی بعضی چیزاروعادی جلوه میدن  

اسممواول تاپیکام مینویسم انتخاب کنی بیای توتاپیک یا نه.ولی اگه اومدی توی تاپیک دیگه جایی واسه کل کل و توهین وبی ادبی باقی نمیمونه...

تویکی ازتاپیکاتون نوشتین تشریف می برین مشهددرسته الآن مشهدتشریف دارین اگه مشهدین التماس دعا نائب الزیاره ماهم باشین

تویکی ازتاپیکاتون نوشتین تشریف می برین مشهددرسته الآن مشهدتشریف دارین اگه مشهدین التماس دعا نائب الز ...

بله.دیشب برگشتم.نائب الزیاره بودم وبرای همه حاجتمندهادعاکردم.انشالله خداقبول کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز