2821
2789
عنوان

شامپو

190 بازدید | 24 پست

تقویت مو چه پیشنهاد میکنیپ برا ریزش‌خودتونم‌راضی بودید؟😍ممنون میشم‌بگید

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در حالت طبیعی ضد ریزش و تقویت کننده پنتین و داوو میزنم معمولا

به منن داروخانه‌شامپو‌اورفین فارما رو پیشنهاد داده نمیدونم خوبه یانه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
شامپو بچه مارکشم فرقی نداره من فیروز و گلرنگ مصرف کردم راضیم

ینی شامپو‌بچه خوبه بنظرت موهام خیلی ریزش دارع

به منن داروخانه‌شامپو‌اورفین فارما رو پیشنهاد داده نمیدونم خوبه یانه

برو دکتر. بگو ریزشمو داری بهت شامپو موثر معرفی میکنن. به حرف این داروخونه ای ها گوش نگیر. میخوان جنس خودشون رو بفروشن و سود کنن

خودت استفاده کردی‌خوب بوده

من آموزشگاه آرایشگری که دوره دیدم محصولات ماکسیما میاورد برای فروش تو شهرستان ما یه دکتر زیبایی خیلی  معروف هست حتی از تهران و خارج کشور بیمار داره اون برای ریزش مو و رشد مجدد مریضاش و می فرستاد اونجا شامپو می خریدن همین شامپو ماکسیما

برو دکتر. بگو ریزشمو داری بهت شامپو موثر معرفی میکنن. به حرف این داروخونه ای ها گوش نگیر. میخوان جنس ...

دکتر بهم شامپو داد اما متاسفانه بازم ریزش دارم خسته شدم😓😓رفتم داروخانه اینو بهم پیشنهاد داد گف خیلی خوبه

من آموزشگاه آرایشگری که دوره دیدم محصولات ماکسیما میاورد برای فروش تو شهرستان ما یه دکتر زیبایی خیلی ...

داروخانه ها دارن بخرن ینی

دکتر بهم شامپو داد اما متاسفانه بازم ریزش دارم خسته شدم😓😓رفتم داروخانه اینو بهم پیشنهاد داد گف خیل ...

اگر تو خانوادتون ارث تاسی ندارین نگران نباش. منم یه مدت همچین اتفاقی برام افتاد. هر کس یه نظری میداد. در کل قرص اهن مصرف کردم بهتر شد. تا بعدها فهمیدم در اثر مصرف قرص ال دی ایرانی اینجوری میشم. به هر دکتری گفتم میگن غیر ممکنه. چون همچین عوارضی نداره. ولی خودم چند بار امتحان کردم و دیدم تا مصرف نمیکنم خوبم ولی همین که میخورم ریزش پیدا میکنم. یه دکتر بهم گفت ممکنه همچین اتفاقی بیفته