2777
2789
اره عزیزم  اون چشم رنگی که اروپاییا دارن و دوسش دارن  خیلی فرق میکنه  اصلا عمق داره & ...

ولی من رنگای زیبا هم دیدم حالا نه اینکه خودم چشم رنگی ام بگید داره طرفداری میکنه ولی خدایی چشم های رنگی زیبایی دیدم تو ایران

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
وا این چه حرفیه عزیزم هر چشمی زیبایی خودش رو داره حتی مشکی و قهوه‌ای یه بار توی یه مهمونی دیدم یکی ...

من  تو چهره ی ایرانیا  فقط و فقط مشکی میپسندم    چون تا حالا چشم رنگی گه خوش رنگ باشه تو ایرانیا  ندیدم   ولی تو انگلیسیا زیاد هست

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من رنگای زیبا هم دیدم حالا نه اینکه خودم چشم رنگی ام بگید داره طرفداری میکنه ولی خدایی چشم های ر ...

نمیدونم   من دوست ندارم چرک و کدر باشه   دوست دارم برق بزنه و توش پیدا باشه    اونا قشنگن  متاسفانه ما ایرانیا تو همه چیز سطحی برداشت میکنیم 

فک نکنم 🤔

چون چشمای رنگ روشن نورو جذب میکنن بازتاب نمیکنن

دقت کنی میبینی ۷۰ الی ۸۰ درصد چشم رنگیای که درس میخونن چشماشون ضعیفه اون ۲۰ و ۳۰ درصدم سنشون میره بالا قطعا ضعیف میشه ولی چشمای قهوه ای و مشکی درصد کمتری داره

هی ترامپ کله قشنگ👱‍ جلو دلارت رو بگیرا💸💸
نه  عزیزم  حرفمو اشتباه  متوجه  شدی   من میگم  ایرانیا چشم مشکی شون زی ...

من که همه چشما رو زیبا میبینم چه خودم که چشم رنگیم

چه همسرم چشماش قهوه‌ایه و از زحمت زیاد و آفتاب چشماش قرمز شده و حاله انداخته

وچه پسرم که تو شب روز چشماش یه رنگ میشه گاهی نوک مدادیه گاهی قهوه‌ای خیلی تیره گاهی هم مشکی

من به شخصه تو چشمای هر آدمی زیبایی و بزرگی خدا رو میبینم 

به نظر من هیچ چشمی زشت نیست

یه صلوات از ته دلت برای 💔
نمیدونم   من دوست ندارم چرک و کدر باشه   دوست دارم برق بزنه و توش پیدا باشه    ا ...

منظورت از اون تیلیه ایا و شیشه ایاست

من خودم تقریبا یکم شفاف و شیشه ایه ولی یه دوست دارم خیلی شفافه چشاش سبز کمرنگ و شیشه ای حیف عکس از چشمش ندارم فقط از چشم خودم عکس دارم ولی اون دوبرابر من شفافه چشاش

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
من که همه چشما رو زیبا میبینم چه خودم که چشم رنگیم چه همسرم چشماش قهوه‌ایه و از زحمت زیاد و آفتاب چ ...

نظر منم همینه عزیزم 😍😍

من  تو چهره ی ایرانیا  فقط و فقط مشکی میپسندم    چون تا حالا چشم رنگی گه خوش رنگ ...

من نمیدونم شما تاحالا چه چشمایی دیدی

ولی من که از بچگی همه بهم گفتن خوش به حالت که چشمات رنگیه ازبچگی هم رنگ پوستم که سفیده و رنگ چشمام و رنگ موهام برای همه جذاب بوده چه تو کل فامیلمون چه اطرافیان و دوستان و حالا هم طایفه همسرم

ولی اولین نفری هستین که همچین حرفایی رو ازش میشنوم در مورد چشم رنگیا

منظورت از اون تیلیه ایا و شیشه ایاست من خودم تقریبا یکم شفاف و شیشه ایه ولی یه دوست دارم خیلی شفافه ...

اره از اونایی که توش پیداست   😍😍😍😍😍😍عاشقشونم   من شوهرم ابیه  ولی ابی بدرنگی هستش  و برادرم  سبز و سبز بدرنگی هستش چون چرک اند    ولی اگه  میگی چشمات از اون شفاف هاست رنگ نو و براقی هستش    عاشقشونم  اونا  واقعا قشنگ  و خاص هستن

من نمیدونم شما تاحالا چه چشمایی دیدی ولی من که از بچگی همه بهم گفتن خوش به حالت که چشمات رنگیه ازبچ ...

اره 😂😂😂😂این حرفا  تو خاندان ما مرسومه   هر چشم رنگی زیبا نیست   مامانم همیشه میگه  خوبه چشمای تو رنگ برادرت نشد  چون بد رنگه   سبز  بدرنگیه     ولی بعضی چشم رنگیا  خیلی رنگ جذابی دارن     من چشم رنگی که خیلی شفاف باشه  و مثل نگین باشه دوست دارم  نمیدونم منظورمو متوجه میشی یا نه  

اره از اونایی که توش پیداست   😍😍😍😍😍😍عاشقشونم   من شوهرم ابیه  ولی ابی بدرنگی هس ...

برا من نیمه شفافه دوستم خیلی شفافه این چشم منه

چون چشمای رنگ روشن نورو جذب میکنن بازتاب نمیکنن دقت کنی میبینی ۷۰ الی ۸۰ درصد چشم رنگیای که درس میخ ...

عزیزم خودم ،خواهرم ،پدرم ،مادربزرگ پدریم،پدربزرگ مادریم،دخترخاله‌های بابام همه چشم رنگی هستیم ولی خدا رو شکر هیچ کدوم تاحالا عینک نزدیم

ولی خواهرم و برادرم وخیلی های دیگه تو فامیلمون که چشماشون مشکی و قهوه‌ایه چشماشون ضعیفه

واقعا این حرفا رو از کجا در میارید میزنید علم پزشکی این رو گفته؟

آخه رنگ چشم چه ربطی به ضعیف شدنش داره

عزیزم خودم ،خواهرم ،پدرم ،مادربزرگ پدریم،پدربزرگ مادریم،دخترخاله‌های بابام همه چشم رنگی هستیم ولی خد ...

عزیزم من نگفتم ۱۰۰ در ۱۰۰ گفتم ۷۰ الی ۸۰ درصد (ارث هم مهمه)

و دلیلشم گفتم به این  دلیل که نور رو جذب میکنن بازتاب نمیکنن

منم خیلی از اطرافیانم و دوستام چشم رنگین و چشماشون ضعیفه 

البته چشم مشکی و قهوه ای ضعیفم هست نه که نیست

هی ترامپ کله قشنگ👱‍ جلو دلارت رو بگیرا💸💸
2790
2778
2791
2779
2792