2777
2789
تو اقوام درجه یک کسی سبز نیست یا نبوده ؟

برا ما نه فقط تو کل نوه مه من چشم رنگی ام

البته دایی بابام چشم آبی و عموی پدر بزرگ مادرم که هرگز ندیدمش میگن چشم سبز بوده خیلی نسبت های دوری هستن

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دوتا چش رنگی مغلوب چطور همه بچه هاشون مشکی و قهوه ای شده؟!!!

بچه هاشون رنگین

نوه ها قهوه ای و مشکی دراومدن

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
اره با تغیرات جغرافیایی رنگ سبزش عوض میشه مثلا عربای خوزستان سبز تیرن اروپا روشن و شفاف

خب سبزای ایران مگه چجور سبزی هست 

ایرانی ها هم بعضیا تیره و بعضیا روشن و شفافه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
اره عزیزم  اون چشم رنگی که اروپاییا دارن و دوسش دارن  خیلی فرق میکنه  اصلا عمق داره & ...

وا این چه حرفیه عزیزم

هر چشمی زیبایی خودش رو داره حتی مشکی و قهوه‌ای

یه بار توی یه مهمونی دیدم یکی از اقوام همسرم لنز گذاشته چشماش داره درد میکنه

بهش گفتم اصلا چرا لنز میزارید 

چرا چشماتون رو خراب میکنید

برگشته به من میگه چون تو چشمات رنگیه این حرف رو میزنی

بهش گفتم چشمای هرآدمی زیباست نیازی هم به لنز نیست من اگه چشم رنگی هم نبودم بازم لنز نمیزاشتم

یه صلوات از ته دلت برای 💔
وا این چه حرفیه عزیزم هر چشمی زیبایی خودش رو داره حتی مشکی و قهوه‌ای یه بار توی یه مهمونی دیدم یکی ...

نه  عزیزم  حرفمو اشتباه  متوجه  شدی   من میگم  ایرانیا چشم مشکی شون زیبا تره   چون چشم رنگی هاشون  رنگای زشت و کدر و چرکی هستن   میگم  مشکی برای ایرانیا زیبا تره  نمیگم  که بده

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
2790
2778
2791
2779
2792