شما هر زمان از ده تا بیست تخمک گذاری یک شب درمیان از شوهرتون بخاین رابطه داشته باشین گوش میده یا نه
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
اون گوش نمیده من با هزار ادا و اطوار مجبورش میکنم خودش پیش قدم بشه
ای خدا اگر یکی شوهرش سرد باشه چی ادا اطوارهم کارساز نباشه چی 😔
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
الان یک سال و۴ماهه ازدواج کردیم همش همینجوره دیگه نباشه نهایتش روزی۱بار هست،بعد موندم جرا باردار نمیشم
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
نمیدونم من کلا تو اینکه مستقیم بهش بگم میخوام مشکل دارم بیشتر سعی میکنم غیرکلامی متوجهش کنم
من مستقیم هم میگم بهانه میاره خستم کرده اینجوری باردار نمیشم 😣
الان یک سال و۴ماهه ازدواج کردیم همش همینجوره دیگه نباشه نهایتش روزی۱بار هست،بعد موندم جرا باردار نمی ...
میشی ان شالله ولی روزی یکبار باشه چون اینجوری ضعیف میشه،
میشی ان شالله ولی روزی یکبار باشه چون اینجوری ضعیف میشه،
😙😙