2777
2789

دعای قرانی رو قبول دارم 

دعاهای دیگم میذونم تاثیر دارن اما گناهه و بنظرم از خدا بخوای و بهش پناه ببری قطعا از اونا بهتره

فالم تجربه داشتم چیزایی میگه که وحی نیستن قابل تغییرن اما اگه گیر کلاشش نیفتی خوبه

من نظرمو رو تجربیاتم گفتم دیگه حالا جهان اول و دوم سوم رو کار ندارم دیدشون نسبت به فال چیه😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اعتقادی ندارم ولی یه چیز جالب هست بهت تعریف میکنم یه بار مادرشوهرم یه دعا دادبه شوهرم گفت واسع رزق روزیه باید همیشه همراهت باشه شوهر منم که اصلا اعتقاد نداشت همیشه این دعا تو خونه میچرخید گذشت بعد دوسال من گفتم این که تو خونه مااثر نداشت اوردم بازش کردم  

روزهای خوب هم میاد........

تو اون دعا نوشته بود بستم بستم زبان مهسا را وای من انقد ناراحت شدم به مادرشوهرم گفتم این چه کاریه کردی گفت من اصلا خبر ندارم این چیه ملا خودش نوشته گفتم اسم منو از کجا فهمیده گفت حدس زده چند روز بعد بهم گفت حالا زبونت بسته شده بود منم گفتم نه بیشتر زبون دراز شده بودم 

روزهای خوب هم میاد........

ديدم يه تاثيراتي داره ولي دلم ميخواد اعتقاد نداشته باشم و ندارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تاثیر داره عجیبم تاثیر داره ولی باید پیش کسی بری ک واقعا کار بلد باشه . من خودم پیش کسی رفتم بعد از ۲۸ سال . من هیچ خاستگاری نداشتم حتی یه دونه . ولی یکی یه دعا نویس بهم معرفی کرد با اینکه مطمعن نبودم رفتم پیشش یه کاری کرد در عرض ۲ ماه ۴ تا خاستگار برام اومد خودمم هنگم 😑😑😑

تاثیر داره عجیبم تاثیر داره ولی باید پیش کسی بری ک واقعا کار بلد باشه . من خودم پیش کسی رفتم بعد از ...

سلام غزیزم اگه کسیو میشناسی دعا کنه به منم معرفی کن منم مشکل تو رو دارم  درخواست دوستیمو قبول کن

تاثیر داره عجیبم تاثیر داره ولی باید پیش کسی بری ک واقعا کار بلد باشه . من خودم پیش کسی رفتم بعد از ...

ببخشید کدوم شهری اینی که میگین رو میشه اینجا یا تو خصوصی معرفی کنید؟

درخواست م رو قبول کن لطفا