2777
2789
عنوان

ماساژ لاغری

1239 بازدید | 6 پست

دوستای عزیزم میخوام اینجا در خصوص ماساژ لاغری و ریلکسی با هم تبادل نظر کنین.

من بعد از بارداری با استفاده از ماساژ لاغری تونستم خیلی جواب خوبی بگیرم. و شکم و پهلو تا حد زیادی با کمک ماساژ لاغری اوکی شد.

شما از این روش استفاده کردین؟

جهت اطلاع شما دوستای گلم من تو مرکز ماساژ تیدا که در تجریش پاساژ تندیس واقع شده پکیج برداشتم.

عع چ خوووب دنبال همچین تاپیکی بودم من الان بچم پنج ماهشه برای منم میشه کاری کرد؟بعد قابل برگشت نیستن؟قیمتش چقد میشه

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از كجا بدونم شما یه بازاریاب نیستی و واقعا جواب گرفتی؟؟!!

من که توی نی نی سایت همیشه فعالم حلما جان میتونی از سوابق پروفایلم ببینی، ولی متاسفانه از بس این داستان بازاریابی شایع شده اعتماد اومده پایین تو تاپیک ها

عع چ خوووب دنبال همچین تاپیکی بودم من الان بچم پنج ماهشه برای منم میشه کاری کرد؟بعد قابل برگشت نیستن ...

قیمتش باید زنگ بزنی از خودشون بپرسی، اون موقع من موضعی 42 هزار تومان میدادم.

این شماره تماسشون هست

28422377

قیمتش باید زنگ بزنی از خودشون بپرسی، اون موقع من موضعی 42 هزار تومان میدادم. این شماره تماسشون هست ...

من املم نمیدونی باید کجا برم

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم