2777
2789
عنوان

تيتر بتا

246 بازدید | 44 پست

خانوما من اخرين پريودم ٢ مرداد بوده 

بايد ٢ شهريور پريود ميشدم كه يه روز انداختم عقب بي بي مثبت شد و ازمايشم شد ١٠٤

پنجشنبه كه ٧ هفته و ١ روزم بود تيتر بتا دادم و الان جوابش رو گرفتم جوابش ١٢٠٠ هست

ميخواستم ببينم كه خوبه و طبيعيه؟

و اينكه من ٦ هفته و ٦ روزم بود سونو شكمي دادم ساك معلوم نبود راسته ك ميگن بالاي ١٥٠٠ نشون ميده؟

من سه شنبه سونو كردم و پنجشنبه بتا دادم ١٢٠٠ بود يعني اينكه اونموقع ك سونو دادم كمتر بوده ك نشون نداده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 6 هفته دادم ساک مشخص بود باکیسه زرده فتال پل دیده نشد باز فرق میکنه سن حاملگی هرکس !توسونو زد 6 هفته ؟؟

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

مال من ۱۵۵۰ بود رفتم ساک خالی بود. ۳ هفته بعد رفتم ضربان قلب دید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

دقیقا منم دو مرداد اخرین پریودیم بود 

بعد چهار پنج روز بتام بالا پونصد بود 

سونو رفتم سه شنبه یا چهارشنبه  

۶ هفته و چهار روز بود 

قلبشم تشکیل شده بود 

ولی خوب همه عین هم نیستن عزیزم بذار هفت یا هشت هفته دوباره سونو بده 

ولی ساک باید حتما تشکیل میشد

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
من 6 هفته دادم ساک مشخص بود باکیسه زرده فتال پل دیده نشد باز فرق میکنه سن حاملگی هرکس !توسونو زد 6 ه ...

شايد لقاحم دير تر بوده ما ك نميدونم كي تشكيل شده 

و فقط گفت كه يه چيزي ميبينم شبيه جفته 

و ديگه بهم برگه سونو نداد اصلا 

از اولين روز اخرين پريودم با اين برنامه ها حساب كردم اين هفته ها رو گفته

مال من ۱۵۵۰ بود رفتم ساک خالی بود. ۳ هفته بعد رفتم ضربان قلب دید

عزيزم خدا رو شكر 

متاسفانه واسه من ساك هم نبود و گفت خارج رحمي

فردا برو سونو واژينال 

اما نرفتم گفتم هفته م بره بالاتر 

علايم شما چي بود؟ و اينكه چند هفته سونو دادين؟

شايد لقاحم دير تر بوده ما ك نميدونم كي تشكيل شده  و فقط گفت كه يه چيزي ميبينم شبيه جفته  ...

چرا برگه سونو نداد ؟؟؟!!!برو جای دیگه مطمعنا لقاح دیرتر انجام شده و طبق گفته هات توحدودا 5 هفته ای زوده برای دیدن ساک مگه سونو داخلی بری

عزيزم خدا رو شكر  متاسفانه واسه من ساك هم نبود و گفت خارج رحمي فردا برو سونو واژينال  ا ...

علائم نداشتم کلن فقط سینه‌هام درد میکرد. همین‌. هفته ۶ رفتم گفت ساک ۷ هفته ای و خالی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
دقیقا منم دو مرداد اخرین پریودیم بود  بعد چهار پنج روز بتام بالا پونصد بود  سونو رفتم سه ...

پس اينجوري ك ميگي ممكنه بتاهامون مثل هم باشه 

اما شايد لقاح من ديرتر بوده ك نشون نداده 

و سونو شكمي بود ميگن سونو شكمي خيلي واضح نيس  و دكتره گفت ك شايد لايه هاي چربي زياده ك نشون نميده ولي حتما بايد ديگه واژينال نشون بده

چرا برگه سونو نداد ؟؟؟!!!برو جای دیگه مطمعنا لقاح دیرتر انجام شده و طبق گفته هات توحدودا 5 هفته ای ز ...

دكتره خودش تو مطب سونو كرد سونوگرافي نرفتم ك ب زور گفت سونو ميكنم الان 

دكتره خودش تو مطب سونو كرد سونوگرافي نرفتم ك ب زور گفت سونو ميكنم الان 

اونا دقیق نیس بابا خیلی قدیمیه دستگاه های مطب ها سونو بیرون کلی آب میخوری بااون دستگاه پیشرفته نمیبینن چیزی تو هفته های کمتر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز