2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 38 پست
مال من خط سفید افتاد حامله بودم ایشالا مال شمام مثبته

سلام چند روز بعد از موعدت اینطوری بود؟

منم امروز گذاشتم همینطوری شده خیلی هم زود این خط سفید افتاد

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چند روز بعد از موعدت اینطوری بود؟ منم امروز گذاشتم همینطوری شده خیلی هم زود این خط سفید افتاد

دقیقا منم فوری سفید شد...وای خدا کاش مثبت باشه ای خدا

خدایا مرسی  
سلام چند روز بعد از موعدت اینطوری بود؟ منم امروز گذاشتم همینطوری شده خیلی هم زود این خط سفید افتاد

اره واسه منم خیلی زود افتاد دیگم بی بی چک نداشتم گفتم احتمالا خراب شده رفتم باخیال راحت خوابیدم

دقیقا روز موعدم بود چون واسه من دقیقه موعدم سر ساعتو دقیقه پری میشم

من زیاد پریودم منظم نیس

چند روز پیش گذاشتم چیز خاصی نبود امروز فورا ی خط سفید انداخت ک بعد ک ی کم گذشت صورتی خیلی کمرنگ شد

من زیاد پریودم منظم نیس چند روز پیش گذاشتم چیز خاصی نبود امروز فورا ی خط سفید انداخت ک بعد ک ی کم گ ...

خب پس مثبته احتمالا مال منم دقیقا همینجور شد چندروز قبلش زدم هیچی نشد روز موعدم زدم سفید شد بعدشم صورتی

اره واسه منم خیلی زود افتاد دیگم بی بی چک نداشتم گفتم احتمالا خراب شده رفتم باخیال راحت خوابیدم

دقیقا منم دیگه بیبی چک ندارم

میذارم یکی دو روز دیگه باز تست میکنم

خب پس مثبته احتمالا مال منم دقیقا همینجور شد چندروز قبلش زدم هیچی نشد روز موعدم زدم سفید شد بعدشم صو ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم خیلی وقته منتظرم

همیشه بیبی چکام سفید سفید بود هیچی نداشت حتی بعد از چند روز

ولی این دفه همین خط کمرنگ ی کمی امیدوارم کرده

خدا از دهنت بشنوه عزیزم خیلی وقته منتظرم همیشه بیبی چکام سفید سفید بود هیچی نداشت حتی بعد از چند رو ...

ایشالا گلم دوباره بی بی بزن بمنم خبر بده خوشحال بشم منم این ماه تواقدامم تخمک گذاریم افتاده تو عاشورا دپرسم

من همونروزش شب دوباره زدم مثبت شد فرداشم دوباره زدم مثبت شد بعد رفتم ازمایش. چند تا بی بی چک ازمارکا ...

باید عصر برم بخرم 

درست میگی همش از ی مارک نباشه بهتره

میشه واسه من دعا کنی ک انشااله مامان بشم؟

ایشالا گلم دوباره بی بی بزن بمنم خبر بده خوشحال بشم منم این ماه تواقدامم تخمک گذاریم افتاده تو عاشور ...

چشم اگه مثبت بشه ک مییام همینجا جار میزنم

خب ی روز قبل از تاسوعا اقدام کن عزیزم اشکالی نداره ک...

3 تا 5 روز اسپرم زنده اس حتی بعضیا میگن تا 7 روز