هستی47 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/19 تعداد پست: 509 عنوان خرج و مخارج 191 بازدید | 17 پست سلام ... خانوما میشه لطفا بگید خرج ماهتون چقدره؟چندنفرید؟مستاجرید؟بنظرتون ماهی چقدر درامدمون باشه استرس اینده نداشته باشیم؟لطفا عددهای نجومی نگید و واقعیت بگید.این دوران به اندازه کافی دپرس هستیم شما دامن نزنید خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه 1397/06/24 | 11:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4152 منک ناهار ندارم تو از خرج حرف میزنی حوصله ندارم تو این گرونی برم بیرون چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4152 ماهی ده میلیون داشته باشم استرس هیچی رو ندارم هیچی ها چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
نیکی20 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1953 نمیشه گفت... آدما جور وا جورن... نیاز و خواسته ها و سطح قناعت و... توی آدما خیلی خیلی فرق میکنهشما خودت باید بشینی حساب کنی و حدودی چرتکه بندازی تا خرج دستت بیاد از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
گربه_بوره عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8614 ۵ تومن ناقابل😢 خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
سازنارنجی عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 2274 ما اینماه تا اینجا ۸ تومن درامد داشتیم ولی اصلا به پس انداز انچنانی نمیزسه
mrs_arsa عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 2802 ما ۲۵۰۰ ماهانمونه دو نفریم تازه سه نفر شدیم در حال حاضر بیشتر پولمون میره واسه خرج و مخارج خورد و خوراک تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
رزیتا_۹۶ عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 2979 ما حقوقمون اداره کاره.. نصف بیشترش میره واسه قسطاخونه... مستاجر نیستیم اما از صد تا مستاجر بدتریم چکن قسط داریم... اون ماه یکی از قسطامون تموم میشه... راحت میشیم یکم انسانم آرزوست
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4152 بچه های ناهار سریع کم هزینه بگید چون پسر دارم باید حتما یجیز درس کنم حتی ساده چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
رزیتا_۹۶ عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 2979 ما اینماه تا اینجا ۸ تومن درامد داشتیم ولی اصلا به پس انداز انچنانی نمیزسه شغل همسرت چیه؟؟بچه ها هر کی میتونه کار در منزل پیشنهاد بده 😖 انسانم آرزوست
رزیتا_۹۶ عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 2979 بچه های ناهار سریع کم هزینه بگید چون پسر دارم باید حتما یجیز درس کنم حتی ساده سیب زمینی اب پز 😐 انسانم آرزوست
سازنارنجی عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 2274 شغل همسرت چیه؟؟ بچه ها هر کی میتونه کار در منزل پیشنهاد بده 😖 همسرم دکترای تخصصی دارن شغلش رو با اجازه نمیتونم بگم ولی ذرامدش خوبه مستاجریم البته
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4152 سیب زمینی اب پز 😐 عزیزم تخم مرغ یا سیب زمینی ابمز بدم میاد کلا نمیخورم😭 چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡