2789
ان شاءالله که هرچیزی دلیل این همه نا امیدی شده به زودی رفع و برطرف شه💜💜

مرسی فداتشم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگاه به تاپیک های قبلیتون انداختم اقدام داری برای بچه؟چند وقته؟ناراحتیتون برای همینه عزیزم؟

نه عزیزم وای بچه شوهرم قرار هست برن دکتر اسپرمش ضعیف هست اصلا از زندگی خسته شدم همش بدنم سست شده و درد میکنه احساس افسردگی میکنم حساس شدم بعد عروسی اینطور شدم من چهار ماهه اومدم خونه خودم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
نه عزیزم وای بچه شوهرم قرار هست برن دکتر اسپرمش ضعیف هست اصلا از زندگی خسته شدم همش بدنم سست شده و د ...

عزیز دلم ان شاءالله که دلتون شاد و زندگیتون پر از خوشی و شادی باشه.تجربه ای در این مورد ندارم‌که کمکتون کنم معذرت میخوام عزیزم💜💜

عزیز دلم ان شاءالله که دلتون شاد و زندگیتون پر از خوشی و شادی باشه.تجربه ای در این مورد ندارم‌که کمک ...

خواهش فدات