2777
2789
عنوان

بیاین ی دقیقه

87 بازدید | 7 پست

سلام ب همگی

من دانشجو ام سه روز هفته سر کلاسم از صبح تا شب

سه روز دیگه وقتم ازاده میخوام ی کاری کنم ک ی کم کمک‌ خرج باشه

بنظرتون میاونم تدریس خصوصی درسای ابتدایی و راهنمایی رو انجام بدم کسی متقاضی هست

کار مناسب دیگه ای هم اگه میدونین بگین

ممنون

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

اسم بنویس تو موسسات تدریس خصوصی،تضمینی هم به هیچ عنوان کار نکن...جلسه ای پول بگیر ..موفق باشی...موسسات تدریس هم از گوگل سرچ بزن..

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

نیستین

🤔🤔

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسم بنویس تو موسسات تدریس خصوصی،تضمینی هم به هیچ عنوان کار نکن...جلسه ای پول بگیر ..موفق باشی...موسس ...

توی مدرسه ها تبلیغ نکنم

بیشتر میخوام توی خونه باشه ک حواسم ب بچمم باشه

توی مدرسه ها تبلیغ نکنم بیشتر میخوام توی خونه باشه ک حواسم ب بچمم باشه

مدرسه معلمای خودشون فوق العاده می ذارن..فقط موسسه که درصدی کار می کنن ...الان کلاسا درامد خوبی هم دارن...مخصوصا ریاضی و فیزیک ... توافقی هست..شاگرد رو بهت معرفی می کنن شما بهش ادرس می دی و می گی فلان ساعت بیاد ساعتایی که می تونید رو با هم هماهنگ می کنید ...شماره مادرشم بگیر که ب هوای شما نیاد کلاسو بپیچونه پول خانوادشم ب فنا بده...بگو جلسه ای تسویه می کنم...محکم باش...اگر دیدی قبول نمی کنه بیاد خونه ت مجبوری با بچه ت بری درس بدی که سخته ممکنه رضایت نداشته باشن اینجوری

مدرسه معلمای خودشون فوق العاده می ذارن..فقط موسسه که درصدی کار می کنن ...الان کلاسا درامد خوبی هم دا ...

فدای شما

بعد توی دیوار و اینا اگهی بدم یا نه

فدای شما بعد توی دیوار و اینا اگهی بدم یا نه

اره حتما اگهی بده با قیمت توافقی،مناسب،یا برو ببین چنده قیمتا یکم پایینتر بگو که زنگ بزنن

اره حتما اگهی بده با قیمت توافقی،مناسب،یا برو ببین چنده قیمتا یکم پایینتر بگو که زنگ بزنن

مرسی عزیزم