2777
2789
عنوان

بک لحظه تفکر

59 بازدید | 3 پست

♨️ ماشین شاسی بلندش را پارک می‌کند

سگِ نژاد "ژِرمَن شَپِرد" خودش را در آغوش می‌گیرد

عینک روشن فکری‌اش را روی صورت گذاشته، وارد قصابی می‌شود

چند کیلو گوشت گوسفند درجه یک می‌خرد

وارد منزل می‌شود

گوشت‌ها را برای تغذیه سگ عزیزتر از جانش! آماده می‌کند

سپس اینستاگرامش را باز می‌کند

پستی می‌بیند مربوط به ماه محرّم و نذری سیدالشهداء علیه‌السلام

کامنت می‌گذارد:

🔥 «جای این همه خرج و اسراف، به فکر فقرا باشید!»

کامنتش توسط همفکران بی‌دین‌تر از خودش لایک می‌خورد

و شاد و خوشحال به افاضات خودش افتخار می‌کند!

و کمی آن طرف تر...

فقیری شب را با غذای نذری  امام حسین(ع)سیر می‌شود، و خدا را به خاطر وجود خیّرین در شهرشان شکر می‌کند . . .‌

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

دقیقا...ما یه همسایه داریم هم خودش هم شوهرش شاغلن وطبق گفته خودش درامدعالی دارن و فقط یه دختر دبیرستانی دارند..همیشه به سگ و گربه ها کمک میکنه ولی معتقده ادم ها بیچشم و رو هستن..

چیزی که من خیلی ناراحت میشم.نه اینکه مخالف مهربونی با حیوانات باشم.اونها میتونن غذای خودشون رو جورکنن.ولی پدری که سکته کرده و سه تا بچه محصل داره و درامدی نداره چیکار باید بکنه.

دیروز اومد خونمون و منم زدم به پررویی و ازش خواستم لوازم تحریر یا لباس یه هرچیزی رو که اضاف داره بده ،منم یه چیزی روش بزارم بدم اون خانواده.فکر میکنم حرفای دیروزم روش تاثیر گذاشت.دعا کنید اینجور ادم ها دیدگاهشون نسبت به هم نوعشون مهربونتر شه

نمیشه گف یک گروه کاملا اشتباه میکنن یکی کاملا درست

گرچه ک دین اسلان دین کاملی هستش ولی کمتر کسی پیدا میشه ک به دین عمل کنه

حرفتون درسته و موافقم

ولی توی همین عزاداری ها هم کارهای اشتباه زیادی اتفاق میوفته ک وجه دین رو خراب میکنه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا که فعلا بیشتر همین بچه لاکچریا فرزندان کسانی هستن که پدرانشون هئیت میرن و جای مهر روی پیشونی دارن و پای روضه هم میشینن و مثلا گریه هم میکنن...اقازاده های پیدا و پنهان فرزندان کیا هستن ؟ از هر طرف هر جناح هم هستن همه شون هم توی یه چیز مشترکن اعتقاد به دین یا بهتره بگم تظاهر به اعتقاد به دین همین چندسال پیش نوه یکی از این روحانیون با پورش زردش نصف شب تصادف کرد و مرد