2777
2789
عنوان

حرکت جنین

124 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ۳۰هفتمه دو روزه حرکت های نی نیم خیلی ضعیفه...قبلا محکم لگد میزد یه بار صبح تاساعت۱۰ یه بار موقع نهار یه بار شب.الان دو روزه نه شب نه ظهر لگد اونجوری نمیزنه.فقط حرکت ضعیف اونم امروز صبح کرد.دیروزم اینجوری بود.بنظرتون طبیعی؟یا برم دکتر؟

خرما یا یهچیزه شیرین شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش 

بایدبالای5تا لگد یا تکون بخوره نخورد باید بری معاینه اگرخورد ایشالا که حله

بستنی بخور خواهرم امتحان میکرد بستنی میخورد محکم لگد میزد

چیزه از چند ماهگی حسش کردی

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیروز شربت خوردم بستنی خوردم حرکت کرد اما خیلی خیلی ضعیف.قبلا ازساعت۶ صبح محکم لگد میزد ازخواب بیدار میشدم.چون بریچه.میگم امکانش هست برگرده حرکتش کم بشه؟

بالا ۳۰ هفته حرکت مهمه برو چک کن ولی کلا حرکتش کمتر میشه چون جاش تنگ میشه بازم برو چک کن خیالت راحت ...

دو روزه اینجوریه قبلا لگد محکم میزد دلم ضعف میکرد

منم تازه رفتم هفته ٢٧.حركتاش خيلي خوب بود.قشنگ حسش ميكردم،تا دراز ميكشيدم با غذا ميخوردم حركت ميكرد ولي الان چند روز حركاتش ضعيف شده،نميدونم چرخيده موقعيتش عوض شده يا خداي ناكرده مشكلي هست

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
منم تازه رفتم هفته ٢٧.حركتاش خيلي خوب بود.قشنگ حسش ميكردم،تا دراز ميكشيدم با غذا ميخوردم حركت ميكرد ...

برا من قشنگ شکمم می اومد بالا میرفت پایین ولی دو روزه اصلا اونجوری نمیشه