2777
2789

شما هم شنیدید که خوردن دم کرده رازیانه باعث از بین رفتن عفونت های زنانه میشه و مصرف اون به صورت یک ماه تمام پریود ها رو تنظیم میکنه؟

من میخوام بخورم اما میترسم گرمیش حالمو بد کنه...

یبوست میاره مواظب باش

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

من میخورم الان 3ماهه واقعا خوب بوده یبوست هم ندارم شکرخدا وپری هاروهم تنظیم کرده تخمک گذاری هم میکنم شکرخدا

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخورم الان 3ماهه واقعا خوب بوده یبوست هم ندارم شکرخدا وپری هاروهم تنظیم کرده تخمک گذاری هم میکنم ...

من فقط بابت طبع گرمش نگرانم که یه وقت پوستم خراب نشه 

واقعا؟؟؟/

آره

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
برعکسه گلم‌روون میکنه

مزاجا فرق داره حتما

من فقط بابت طبع گرمش نگرانم که یه وقت پوستم خراب نشه 

به من که ساخته ماشالله  چون قبلانا پریودم مشکل داشت زیر چونم جوش میزد وپوستمم کدر بود

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد