2777
2789
عنوان

عفونت

85 بازدید | 4 پست

سلام عزیزانم

من 9 ماه هست ازدواج کردم از همون اول درد زیادی داشتم هنگام.... تا اینکه 2 ماه پیش رفتم دکتر گفت عفونت داری و زخم هم هست و برام داکسی سایکلین نوشت خوردم دوباره دو هفته پیش رفتم پیش ی دکتر دیگه  گفت هنوز عفونت داری و ملتهبه دوباره برام مترودینازول و قرص واژینال نوشت مصرف کردم باز رفتم گفت نه هنوز خوب نشده برام داکسی سایکلین و پماد واژینال نوشت. ولی دیگه خسته شدم از خشک کننده خوردن و اینکه تو این مدت رابطه نداشتیم دلم می سوزه برای همسرم. بنظرتون ادامه بدم یا برم پیش ی متخصص خوب ببینم نظرش چیه؟

تجربتون از گیاهان دارویی مثل رازیانه و دود عنبرنسارا چطویاس؟

پیشنهادتون چیه عزیزان؟

در جهانم همه چیز نیکوست  

همینه دیگه دو نوع عفونت داریم باکتری و قارچ . 

اول ابید باکتری ها رو درمان کنی که معمولا با مترونیدازول هست . 

بعد از اون باید با کلوتریمازول درمان بشی که ضد قارچ هست . هر کدوم هم 10 تا 14 روز زمان میبره . باید صبر پیشه کنید . به دکتر بگو برای همسرتم دارو بده . اونم مصرف کنه چون دوباره منتقل میشه با 1 بار رابطه . و وقتی شما تا زخم شدن پیش رفته حتما اپر علایم هم نداره همسرت هم عفونت داره 

ما  3 تا   
همینه دیگه دو نوع عفونت داریم باکتری و قارچ .  اول ابید باکتری ها رو درمان کنی که معمولا با مت ...

اره دفعه پیش کلوتریمازول هم داد اسمش یادم رفته بود ظهر اول دو تا با هم خوردم دیگه روزی یکی (6 تا دونه)

جدی میگی چون زخم بودم همسرمم عفونت گرفته؟ یعنی فعلا نزدیکی نداشته باشیم؟

در جهانم همه چیز نیکوست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دفعه پیش کلوتریمازول هم داد اسمش یادم رفته بود ظهر اول دو تا با هم خوردم دیگه روزی یکی (6 تا دون ...

نه یا اگر دارید با کاندوم... 

رفتی دکتر بگو حتما به همسرت دارو بده 

ما  3 تا