2777
2789
عنوان

اپل یا سامسونگ ؟

8394 بازدید | 27 پست

سلام ، میخوام یه گوشی جدید بگیرم اما شنیدم گوشی های اپل محدودیت های زیادی دارد مثلا کارت حافظه نمیخوره ، نمیشه فایل های صوتی و تصویری و pdf رو از نت دانلود کرد ، فلش نمیخونه ، یک سیمکارته است و ...

یک گوشی سامسونگ هم دارم که هیچ کدوم از معایب بالا رو نداره ولی زیاد هنگ میکنه و تاچش هم خوب کار نمیکنه

به نظر شما با توجه به همه این شرایط ، یه اپل بگیرم یا یه سامسونگ مدل جدیدتر؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه ی همه ی محدودیتاش برنامه وجود داره 

من چند ساله اپل دارم سامسونگم داشتم 

سامسونگ خیلی زود گوشیاش از رده خارج میشه بسکه مدل میده خیلیم زود از قیمت میفته ...

اپلم محدودیتش بخاطر سیستم عامل عشقشه که ویروس نمیگیره 😍شک نکن که بهتره

شکستم 💔🙃

منم الان ۵ساله نمیتونم بین سام و اپل یکی رو انتخاب کنم که هربار سامسونگ میخرم فقطم نوت. دفه پیش نوت ۵ گرفتم الانم نوت ۸ راضیم.البته زیاد وقت ندارم از امکانتش استفاده کنم ولی راحتم باهاش نسبت به اپل

خب شما باد نگاه کنی چی از گوشیت میخوای و میخوای داشته باشی .

اغلب کارهامو با نت انجام میدم ، دانلود زیاد دارم و خیلی فایل جابجا مبکنم ، برنامه های زیادی روی گوشیم نصب شده که همه اش رو لازم دارم . اما نمیدونم اپل میتونه همه رو ساپورت کنه یا نه؟

اغلب کارهامو با نت انجام میدم ، دانلود زیاد دارم و خیلی فایل جابجا مبکنم ، برنامه های زیادی روی گوشی ...

من هردو رو امتحان کردم کیفیت تصویری اپل بالاتره کمتر هنک میکنه من چندساله دیگه سامسونگ نخریدم 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
منم الان ۵ساله نمیتونم بین سام و اپل یکی رو انتخاب کنم که هربار سامسونگ میخرم فقطم نوت. دفه پیش نوت ...

با صفحه تاچش مشکل نداری؟ مال من مدل ۲۰۱۶ است ولی خیلی هنگ میکنه؟