نیم ساعت چیه عزیزم کلا سمتش نرو چشماتو بزار رو هم خوابت میبره نور باعث بیداریه مغزه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فردا اصلا نخواااببب که شب بخوابی سر شب یه دمنوش بابونه بهارنارنج بزن یا اسطوخودوس هم اگه میتوونی عالیه فرداشم سعی کن ساعت بزاری بیدار شی باز شبش بخوابی توو طول روز نخواب
روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
فکرتو پراکنده نکن به موضوعات مختلف ذهنت درگیره قبل از خوابم به جا گوشی کتاب بگیرین دستتون میخوابین البته خودم هر وقت بخوام خوابم میبره من برعکس همه گوشی میگیرم دستم تا بخوابم
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اره واقعا درست ميگي ولي ادم ميبينه خابش نميبره باز وسوسه ميشه ميره سمت گوشي
مقاومت کن تو میتونی