2777
2789
عنوان

بچه دارشدن...

289 بازدید | 15 پست

سلام...

من و همسرم یکساله ازدواج کردیم 

من24وهمسرم27سال داریم

وضع مالیمون متوسط رو به پایین

بنظرتون باشرایط امروزه برای بار داری اقدام کنم یا نه؟؟!؟؟

تعداد رای : 34
نظرسنجی
آره
15
44%
نه
19
55%

اقدام کن تا بعدا پشیمون نشی

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن

من نه رو زدم ولی آخه فقط شرایط مالی که برا تصمیم به بچه دار شدن کافی نیست شرایط روحی و آمادگی و مسولیت پذیری مهم تره

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام، آره، چرا که نه؟! ایران همیشه تو بحران بوده، ما چند سال پیش که ازدواج کردیم همش به امید بهتر شدن اوضاع مالی و مملکتی تعلل کردیم تا دو سال پیش، الان پشیمونیم و می گیم کاش همون چند سال پیش بچه دار می شدیم و الان از آب و گل در اومده بود و وضعیت اقتصادی و مملکتی هم بهتر بود ، ایران از قدیم الایام یا جنگ بوده، یا بحران داشته ، یا جنگ و تحریم و ...، مردم اگه قرار بود بچه نیارن که سالیانه ساله باید بچه ای پا به دنیا نمیزاشت

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

خواهرای گلم درسته وضعیت اقتصادی بده و‌جامعه درگیر خیلی چیزهاست اما مهمتر از همه آمادگی روحی خودتون هست ایران هر سال بدتر از سال قبل 

قرار نیست دیگ ارزونی شه پس امسال بچه دار شی بهتر از سال دیگ است وقتی ی پوشک امسال صدتونه سال دیگ میشه دویست 

وقتی یکی راع دزدی رو‌یاد بگیره دیگ ول کردنش سخته اینا هم‌ک احتکار کردن و‌همه چی گرون شد مزه پول زیر دندونشون پس از این گرون تر هم خواهد شد

براتون دعا میکنم سفره تون پر برکت باشه و‌مهمتر از همه اینها اول سالم باشید بعد هم خانواده ای پر ازآرامش و‌عشق داشته باشید فرزندانی سالم و صالح 

ان شاءالله

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.
حالم بد شد ...من خودم باردارم برات از ته دلم دعا مکنم خدا یه نینی سالم بندازه تو بغلت خواهری

قربونت بشم ،ان شااالله،خدا نی نی توحفظ کنه به حق علی اصغر امام حسین دعام کنین

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن