2777
2789

موافقم👌👌👌👌👌

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا درست گفتی.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

خانومی برام دعا کن آقا امام حسین ( ع)شفای منو از خدا بگیره دلت پاکه و مهربون

صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز!   ای یگانه معبود من!

دقیقا من کسایی دیدم که ده تا ده تا غذا میگیرن فریزر میکنن تا یک ماه بعد محرم میخورن که وضعه مالیشون عالی و چند تا خونه و زمین و ملک و مستاجر دارن

تروخدا به اسمه امام حسین برندارین یخچال هاتون رو پر یه بار مصرف کنید که خیلیش هم اصراف شه

واقعا موافقم من حاضرم برم تو صف وایسم چند جا چندتا بگیرم بعد ببرم بدم اونهایی که ندارن 

ما هر سال خیلی کم غذا میگیریم فقط در حد شاید یکی دو وعده اما امسال قصدم اینه که هیچی نگیرم اگرم اوردن ببخشم چون واقعا تو این اوصاع مملکت دلم راصی به خوردنش نیست چون مال من نیست اعتقادم این طوریه 

آفرین به اعتقادمون بالاخره یه سری فرهنگ ها ار یه جا باید درست شه

واقعا وقتی تو خیابون‌میبینم وای مردم به چه ماشین هایی دنبال یک استکان چایی هستن وقتی میبینم اصلا توجه نمیکنند به خاطر یک چایی چه ترافیکی درست میکنند خیلی حرص میخورم مش میگم خوب کسایی که ندر چایی دارن خوب بدن‌نمیگم ندن اما برن چایی خشک بسته ای به چتد تا خانواده بدن حداقل یک‌ماه چایی تو خونش داشته باشه 

اما کی فرهنگمون درست بشه نمیدونم یا همین غذای ندری نذر دارین بدین اما کم بقیشو ببرین به نیارمنوان چه لزومی داره کسی که میتونه و دستش به دهنش میرسه بیاد از غذای نذری بخوره غذای نذری مال اون بیچاره هایی که ندارن 

متاسفانه اگه این حرف رو بزنیم سریع انگ روشن فکر بهمون میزنن و جالبش هم اینه که روشن فکر جدیدا تبدیل به فحش شده

من میگم نمیشه به مردم گفت نذری ندین ولی میشه نذری نگرفت اگه بهش نیاز نداری