2789
عنوان

کمخونی

113 بازدید | 9 پست

من از وقتی خودمو شناختم کم خونی داشتم 😉

همیشه فقر اهن اذیتم میکنه ...سرگیجه سردرد ریزش مو خستگی .

قرص اهن ایرانی و خارجی ...گوشت حبوبات خرما شیره انگور هیچ کدوم کمخونیمو رفع نکرده.

ازمایش تالاسمی دادم منفی بود

ازمایش انگل هم منفی بود.

بنظرتون دلیلش چیه که رفع نمیشه

مگه میشه خوب نشه؟ شاید مرتب و یه دوره کامل مصرف نکردی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم حتما بعد غذا چای میخوری آهن رو میسوزونه ....با گوشت کباب درست کن و سماق بزن بخور آهن جذب میشه

صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز!   ای یگانه معبود من!
گوشت و اجیل و خرما همیشه مصرف میکنم..

داروهات رو مثلا به دوره شش ماهه یک ساله باید درست مصرف کنی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم منم اینجوریم،۴ساله دارم شبانه روز قرص آهن و فولیک میخورم،ولی با آزمایش مشخص شد که کم خونی من ارثیه و سندرم بتا هست،یعنی هر دارویی بخورم تاثیر نداره،فقط نمیزاره آهن بدنم افت کنه،همیشه خسته و کوفته و بی انرژی

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت