2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی؟

115 بازدید | 12 پست

دوستان سلام. من امروز ۲۸ پری هستم. دو روز دیگه هم موعدمه. از  بک ساعت پیش لک میبینم. در حد دستمال پاک کردن میبینم به شورتم کم زده. ممکنه لک لانه گزینی باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید

ربِّ لا تَذِرنی فردا وَ انتَ خیرُ الوارِثین. خدا جونم کمکمون کن . همیشه کمکمون کن 

لکه لانه گزینی یه هفته مونده پریود اکثرا دیده میشه

انشالله،که بارداری

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط زمان مشخص میکنه دو روز صبر کنه اگه پری نیومد بی بی چک بزن. 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
می تونه لک لانه گزینی باشه اگه پری باشه تا فردا پری کامل می آد اگه خدای نکرده پری بود، نشانه اینه ...

انشالله هرچی خیر و صلاحه

ربِّ لا تَذِرنی فردا وَ انتَ خیرُ الوارِثین. خدا جونم کمکمون کن . همیشه کمکمون کن 
عزیزم من دو روز قبل موعدم لکه کرمی رنگ خیلی کم دیدم..دیگه تموم سد تا سه روز بعدش...بعدشم دوباره لکه ...

توکل بر خدا. دعا میکنم شما هم هرچه زودتر به آرزوتون برسین

والا بعضیا میگن لک لانه گزینی یک هفته یا چند روز قبل پریوده اما من دقیق روز موعدم لک دیدم وقتی دخترم ...

نمیدونم باید صبر کنم. شاید لقاح دیر صورت گرفته. شایدم چیز دبگه ایه . به هرحال تجربه هاتون خیلی کمکم میکنه ممنون