2777
2789
عنوان

بدترین حرفهایی که میشه به خانم باردار یا تازه زایمان کرده زد

| مشاهده متن کامل بحث + 32982 بازدید | 732 پست

یه چیزی که آدمو خیلی ناراحت میکنه اینه که همه مخصوصا اطرافیان خودت همش بارداری خودشونو با تو مقایسه میکنن، خدا بعد از ۶، ۷ سال به ما بچه داد اونم طبیعی، خدا رو شکر. اما بقیه خانوادمون الحمدلله سریع بچه دار شدن و هر کدوم توی بارداری یه جور بودن. من خودم آدمی هستم که اصلا نمیام درباره زندگی کسی یا رفتار کسی نظر بدم. همسر من خیلی آدم حساسیه و خیلی از اول مراقب بود که کسی به من نخوره و بچه ها مخصوصا دور و ورم نباشن چون یه دفعه ای می دویدن و میخوردن بهم، کسی که در حسرت مادر پدر شدنه این احساس رو بیشتر درک میکنه، اما از اول خانوادم میگفتن وای چقدر سخت میگیری، همه باردار میشن. من با دو تا بچه انقدر سوسول بازی در نمی آوردم و... نترس هیچیت نمیشه... کلا هرچی دلشون بخواد نسبت به همسرم میگن . جالبه که دارن میبینن درد دارم و حتی نمیتونم رو زمین بشینم. ولی بازم میگن شماها زیادی حساسین انقدر این حرفا رو زدن که هفته 15 بارداری بودم که فشارم رفت بالا بیمارستان بستری شدم... نمیدونم چرا همش باید بهشون توضیح بدم دلیل این حساسیت ها چیه، خییییلی بهم فشار روحی میاد. مثلا یه نمونه ش اینه دکترم بهم میگه احتمال زایمان زودرس داری خیلی مراقب باش این هفته های آخر هفته ای دوبار باید چکاب بشم مامانم میگن بریم خونه خاله ام که سه چهار طبقه پله داره. میگم نمیتونم می گن اینهمه آدم که حامله ن و پله بالا پایین میرن یا خواهرم میگه من حامله بودم با یه بچه رفتم فلان جا چرا انقدر خودتو لوس میکنی. همه افسردگی بعد از زایمان میگیرن من افسردگی حاملگی گرفتم😄

❤️❤️❤️ و من یتوکل علی الله فهو حسبه ❤️❤️❤️
خواهرشوهرمن هروقت منو میبینه میگه چقدررر گنُده شدی

خواهر شوهر منم میگه حالا اگه بخام ایرادشو روش بیارم از هم میپاشه هاا ولی دلم نمیاد کسی رو ناراحت کنم زبونم تلخ نیس ولی بعضی نمیدونم چجوری اینقد راحت میتونن دل بشکونن

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی که آدمو خیلی ناراحت میکنه اینه که همه مخصوصا اطرافیان خودت همش بارداری خودشونو با تو مقایسه ...

منم جفتم خیلی پایین بود دکتر گفته بود اصلاااا پیاده روی نداشته باش پله نرو زیاد خم و راست نشو 

بعد خواهرشوهرام وقتی جمع بودیم اهنگ میذاشتن میرقصیدن همش ب منم میگفتن پاشو برقص هرچقد توضیح میدادم بازم میگفتن مام حامله بودیم ب این حرفای دکترا اهمیت نده حتی یبار گفتن انقد میشینی یه جا و تو استراحتی فردا بچه گیج میشه ها

یا میشنهاد میدادن بریم فلان جا ک اونجا ی مسیر کوه نوردی داشت هرچقد گفتم نفهمیدن منم دیگ رابطمو باهاشون کم کردم و دیگ بهشون توجه نمیکنم

من تنبلی داشتم همسرم شدیدا اسپرم ضعیف ...ادم نمیتونه اینارو ب هنه بگه بچم برامون معجزه بود نمیتونم ک ب خاطر دل اونا پاشم قر بدم

خواهر شوهر منم میگه حالا اگه بخام ایرادشو روش بیارم از هم میپاشه هاا ولی دلم نمیاد کسی رو ناراحت کنم ...

بخدا خواهرشوهرم بچش دوسال و نمیشه تازه یه شش ماهیه برگشته ب وزن قبل بارداریش ..عقد من ک اومد دیدمش خیلیییی چاق بود انگار حانله بود اما مگه نن یبار ب روش اوردم الان ک باردارم هروقت منو میبینه میگه چقدر گنده شدی 

نمیخوام از خودم تعریف کنم اما من قبل بارداری اندامم فوق العاده بود و همه میگفتن نمیدونم چرا حامله شدم خیلی زود ورم کردم از ماه ۴

بخدا خواهرشوهرم بچش دوسال و نمیشه تازه یه شش ماهیه برگشته ب وزن قبل بارداریش ..عقد من ک اومد دیدمش خ ...

میدونم دست پیش میگیرن که پس نیفتن حالا خواهر شوهر من مجرده و با زور باشگاه و.رژیم خودشو نگه داشته وزنش از من که دوتا شکم زاییدم بیشتره. از حسادته خواهر من از حسادت

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝

منم تازه زایمان کردم مادرشوهرم هی قربون صدقه بچم میرفت و هی میگفت چ سفید و خوشگله بعد که مرخص شدم جاریم تا دوماه هی میگفت بچت خیلی سبزس منم گفتم واسه زردیشه که سبزس الان دخترم اینقد سفید و خوشگله جاریمم تازه زایمان کرده اینقد بچش سبزس که خودش هی میگع چرا اینقد سبزه شده بچم😕😕😕😕

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

اگه دختر باشه بچه،درست بعد زایمانت بگن انشالله بعدیش پسر باشه.یا یه دونه ام پسر بیارین دیگه کافیه.(انگار دست منه سفارش بدم بعدی پسر لطفا، اصلا به شما چه مربوط می خوام 5 تا دختر بیارم. هیچ وقت به اونی که پسر باشه بچه ش نمیگن انشالله بعدی دختر باشه هااااا.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

فضولی_نکنیم#  

#سرمون_به_کار_خودمون‍ ‍   

وینستون چرچیل اولین سیگاری که از عطرِ گس و بوی ماندگارش خوشش اومد، اسم خودش رو گذاشت روش! چون می خواست طعم تلخ خودش رو با هربار دود کردن اینها، بفرسته توی مغز و روح آدم هایی که تا سال ها بعد این سیگار رو می کشن. چرچیل می خواست نوستالژی باشه و من تحسینش می کنم!                       بخشی از کتابم😎 #دلارام