2777
2789
عنوان

عجب🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 6491 بازدید | 74 پست
باهاش قهر نکن طفلی رو به اون چه ربطی داره نفهمیه خواهر و مادرش😒 زندگیت رو با این چیزا تلخ نکن گلم ...

ن قهرن که بخاطر چیز دیگس...اما اره حتما اینو بهش میگم😁😁😁

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا ۶۰ کیلو شد ۶۲ دوباره کمش کرد

قدشم ۱.۷۵

البته خودمم که تپلی نیستم ازدواج کردم ۴۸ بودم الانم شاید ۵۰باشم

واسه همین اجازه نمیدیم هردومون چاق شیم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

درستش این بود که پنج تا ساندویچ با هم میدادن میگفتن برا شماس .اینطوری خوب معلومه ممکنه دلخور بشه آدم . ولی خوب  دلخور بشو ولی بزار به حساب فرهنگشون شاید بد نمیدونن این کارو 

با همین نیمه همین معمولی ساده بسازدیــــر کردی نیمـه ی عاشق ترم را باد برد
درستش این بود که پنج تا ساندویچ با هم میدادن میگفتن برا شماس .اینطوری خوب معلومه ممکنه دلخور بشه آدم ...

خیلی چیزارو ندید میگیرم و با لبخند جوابشونو میدم...اینم یه موردشون بود برام خنده دار بود😁😁😁

بچه ها من و شوهرم هر وقت خونه مامانش هستیم سفره پهن باشه من نباشم غذاشو میخوره صب نمیکنه تا من بیام . ولی برادراش تا وقتی زنشون نیاد حتی شده سفره هم جمع شده ولی برادراش غذا نخوردن تا زنشون بیاد . حالا منم حس بدی دارم . فک میکنم اونا بیشتر احترام رنشون دارن . از شوهرم میشم حتی از شکمش هم به خاطر من نمیگذره 😣😥

بچه ها من و شوهرم هر وقت خونه مامانش هستیم سفره پهن باشه من نباشم غذاشو میخوره صب نمیکنه تا من بیام ...

عب نداره بابا فدای سرت مهم اون محبتیه که بهت تو قلبش داره...همه ک مثل هم نیستن...شوهرمنم خصلت بدش زیاده😁😁

عب نداره بابا فدای سرت مهم اون محبتیه که بهت تو قلبش داره...همه ک مثل هم نیستن...شوهرمنم خصلت بدش زی ...

حالا ما عاشقانه ازدواج کردیم اونا سنتی 😥😣 ما ظرفمون جدا شده اونا هنوز تو یه بشقاب میخورن . 

حالا ما عاشقانه ازدواج کردیم اونا سنتی 😥😣 ما ظرفمون جدا شده اونا هنوز تو یه بشقاب میخورن . 

عجبا.....مام عاشقانه ازدواج کردیم....ولی مشکلاتمون خیلی زیاده خیلی هردومون لجبازیم ..لما اکثرا اونایی که سنتی ازدواج میکنن انقد عاشق همن  ادم میخکوب میشه ب عشقشون

عجبا.....مام عاشقانه ازدواج کردیم....ولی مشکلاتمون خیلی زیاده خیلی هردومون لجبازیم ..لما اکثرا اونای ...

البته حس اونا از زناشون حساب میبرن .من محبت زوری دوس ندارم وگرنه میتونم مجبورش کنم .