2777
2789
عنوان

عمل جراحی فک

550 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کسی خودش یا آشنایانش جراحی فک انجام داده؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

به منم بگید 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

دوستان کسی هست بگه..من چند تا سوال دارم

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نبووووود؟؟؟؟  

من هفت سال پيش مي خواستم جراحي كنم حتي دو سال ارتودنسيشو تحمل كردم ولي بعد فهميدم كه كيس جراحي فك نيستم و فقط به خاطر سود جويي پزشكم دو سال عذاب ارتودنسي تحمل كردم با اينكه دندونام رديف بود و هيچ مشگلي نداشت لطفا قبل از تصميم گيري با چند دكتر مشاوره كنيد

من هفت سال پيش مي خواستم جراحي كنم حتي دو سال ارتودنسيشو تحمل كردم ولي بعد فهميدم كه كيس جراحي فك ني ...

عه بعد چی شد؟ دندونات با ارتودنسی مخصوص جراحی ردیف شد یا بدتر شد؟

من هفت سال پيش مي خواستم جراحي كنم حتي دو سال ارتودنسيشو تحمل كردم ولي بعد فهميدم كه كيس جراحي فك ني ...

والا بمن یه دکتر گفته عمل نمیخواد یکی گفته میخواد..بنظر خودمم میخواد چون فک بالام ظاهرا جلوتره ولی نگران سختی و هزینه شم..تردید دارم

عه بعد چی شد؟ دندونات با ارتودنسی مخصوص جراحی ردیف شد یا بدتر شد؟

دندونام از اول مشگلي نداشت ولي براي اينكه بعد از جراحي فك روي هم قرار بگيرن نظمشونو بهم زدن كه بعد از منصرف شدن از عمل با لمينيت تا حدودي درستشون كردم 

دندونام از اول مشگلي نداشت ولي براي اينكه بعد از جراحي فك روي هم قرار بگيرن نظمشونو بهم زدن كه بعد ا ...

منم اصلا به حرف یه دکتر اعتماد نمیکنم میخوام پیش چند نفر دیگه ام برم..ارهه والا بعضی دکترا حالیشون نیس یا فکر منفعت خودشونن ادم باید حواسش جمع باشه

دندونام از اول مشگلي نداشت ولي براي اينكه بعد از جراحي فك روي هم قرار بگيرن نظمشونو بهم زدن كه بعد ا ...

شما ک دندونات ظاهرا مشکل نداشت اصلا برا چی رفتید پیش دکتر؟  

والا بمن یه دکتر گفته عمل نمیخواد یکی گفته میخواد..بنظر خودمم میخواد چون فک بالام ظاهرا جلوتره ولی ن ...

عملش خيلي سنگينه و هزينشم زياده ، الان روش هاي كم هزينه تري براي متعادل سازي صورت اومده مثلا براي پنهان كردن جلو زدگي فك بالا ميتوني لب پايين و چونتو ژل تزريق كني، من خودم احساس مي كردم فك پايينم جلو هست ولي با تزريق چربي به گونم مشگلم حل شد و اينكه اگر بينيتو عمل كردي بعد از جراحي فك مدلس بهم ميريزه

عملش خيلي سنگينه و هزينشم زياده ، الان روش هاي كم هزينه تري براي متعادل سازي صورت اومده مثلا براي پن ...

نمیدونید هزینه ش چقدره؟ هزینه عمل