2777
2789
عنوان

لوازم ارایش

413 بازدید | 35 پست

بچه ها چه مارک هایی برای لوازم ارایش استفاده میکنید؟چه مارک هایی رو پیشنهاد میدید؟اگر سوال ارایشی هم دارید بپرسید اگر بلد باشم جواب میدم

موارد زیر مارک های خوب رو معرفی کنید و قیمتشم حدودا بزارید:کانسیلر-کرم پودر-پودر فیکس یا اسپری-ریمل-خط چشم-سایه-هایلاتر و غیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پودر فیکس چیه چجوریه 

عزیزم پودر یا اسپری فیکس وسیله ای است که تو بعد ارایش استفاده میکنی تا ارایشت هم موندکاریش بره بالا هم تثبیت شه که هم به صورت پودر هست هم اسپری بر روی ارایشت میزنی مارک های مختلفی در بازار موجوده

یکی لطفا جواب منو بده

من کلی ماسک و وسایل ارایشی دارم که نوشته بعد باز کردن درب تا یه سال تاریخ تمومه 

حالا من همش رو بندازم دور؟؟؟رنگ و بوش مثل روز اوله

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
بهم نخندین ولی هایلایترم نمیدونه چیه 

عزیزم هایلاتر برای براق تر کردن گونه بالای ابرو و بینی و بالای لب استفاده میشه بصورت مایع و جامد هم هست برای کوچک تر شدن هم استفاده میشه مارک های مختلفی موجوده

آبروها های من خالی و کم پشته با چی بکشم ابروهام قشنگ بشه ؟

عزیزم برای پر پشت شدن ابرو از روغن مار یا روغن بادوم استفاده کن در ضمن اگر میخوای از وسایل ارایشی استفاده کنی وسایل ارایشی گیاهی و مداد ترجیحا نباشه پودر باشه مثل مارک اناستازیا یا مک یا بل مارک های مختلفی هست